2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خالم ۱۲ سال زندگی مشترک داره شوهرش هر کاری کرده بود جز خیانت که اینم جدیدا به یمن قدوم مفسدینی که خودشونو ارایه میکنن رخ داد. الانم داره به خاطر اون خاله امو طلاق میده

دعا کن برای خودت و من

هی خدا به همه چی بدبینم کردن

نه اگ اینجوری باشع ک دیگ نباید زندگی کرد نباید حرفای بقیه روی زندگیمون تاثیرداشته باشع البته بدهاشون چقد خوب میشع ک ازتجربیات خوب دوستامون استفاده کنیم چرا اینجوری فک میکنی ازشوهرت چیزی دیدی؟

واسه کسایی که کوررنگی دارن رنگین کمون نباش😾🌈🦄🥀
هر روز یه تاپیک خیانت میبینم

توهمه جای دنیا خیانت طلاق دعوا هست اگه به همه اینا توجه کنیم هیچوقت نمیتونیم از زندگی خودمون لذت ببریم برا همه اونایی که این اتفاقا براشون میفته ازخدا صبوری و قوی بودن و ارامش بخوایم کاری از دستمون برنمیاد که قضاوتم ابدا نکنیم 

yn
 نه اگ اینجوری باشع ک دیگ نباید زندگی کرد نباید حرفای بقیه روی زندگیمون تاثیرداشته باشع البته ب ...

نه والا بخدا اصلا با زنا میونه خوبی نداره ولی یجوری میگن حس میکنم مردا همشون اینکارن

دخترم همه زندگیمه😍😍

یعنی چی؟؟؟ خانوم شما اگر تحت تاثیر تاپیک قرار می گیری حتما رو خودت کار کن چون پس فردا یک نفر بیاد بگه زندگیت فلان و چنان می خوای زندگیتو بهم بریزی این حرفها چیه ما یه عده خانوم هستیم که جمع شدیم مثل دوست تلاش می کنیم به هم کمک کنیم(از نظر من) حالا هر کس تو زندگیش یه مشکل داره بشین زندگیتو کن ازش لذت ببر 

یعنی چی؟؟؟ خانوم شما اگر تحت تاثیر تاپیک قرار می گیری حتما رو خودت کار کن چون پس فردا یک نفر بیاد بگ ...

گلم بخدا اینجوری نبودم تاپیک خیانت رف بالا از مردا خوف گرفتم

دخترم همه زندگیمه😍😍