2777
2789
عنوان

ی سوال تو رو خدا نترکونین

109 بازدید | 5 پست

خانم هایی واقعا و ذاتا خراب تشریف دارن 

واقعا براشون لذت بخشه هی پارتنر عوض میکنن یا ته دلشون ناراحتن و دلیل دیگه ای داره کارشون🤔

اخه خودمم زنم واقعا نمیشه بجز ینفر با کس دیگ بود☹️

مردا واقعا ذاتن همشون میتونن با چن نفر باشن همشونم دوست داشته باشن🫥

INTP(منطق دان)

یه متن بود گفته بود من بعضی ایموجیا رو نمیتونم برا هنه بفرستم شما چطوز همه رو عشقم صدا میزنید حکایت اینا و ماعه😂🤌🏻

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡

پیچیدگی های روان خیلی بیشتر از اینه که بخواد تو دو دسته زن یا مرد قرار بگیره.

اینکه فکر میکنی این ویژگی ذاتیه تو مردها ولی تو زن ها غیرطبیعی علتش فرهنگیه.

از خیلی قبل تر چند همسری رو برای مرد ها مجاز جلوه دادن و برای زن ها تابو و غیرطبیعی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین صفات خوب و بد تو وجود هممون هست ، مثلا حسادت ، تو وجود بعضیا خیلی کم و تو وجود بعضیا خیلی زیاده ،این خود ماییم ک به مرور انتخاب میکنیم کدوم ویژگی رو کمتر و کدوم رو بیشتر پرورش بدیم . این میل به مورد تایید بودن ، حس اینکه همیشه خریدار دارم .این مرد نشد یه مرد دیگه بنظرم از عقده هایی اومده ک زن ها قبل از این نسبت ب مرد سالاری داشتن .یعنی میخوان تلافی  همه ی مردای تاریخ رو سر مردهای الان در بیارن

دوست ندارم علیهه هم جنسم حرف بزنم ولی واقعا بعضی زن ها ظرفیت آزادی  و موقعیت های اجتماعی رو ندارن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️