2777
2789

خودم شروع کردم اونم ادامه داد و دعوا بالا گرفت از پریشب قهریم...دفعه قبل خودم رفتم منت کشی این دفعه اون باید بیاد که نمیاد...هزار بارم مستقیم و غیرمستقیم گفتم از کدوم حرفش رنجیدم ولی پا پیش نمیذاره.چکار کنم؟؟؟دلم میخوادش...با قهر هم هیچ مشکلی نداره حتی یه هفته یا ده روزم بشه عین خیالش نیس

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم

نرو آخرش میاد بری عادت میکنه 

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت نزار طولانی قهر بمونید عادت میکنه ی کاری کن اون بیاد آشتی البته نامحسوس 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم...
هیچوقت نزار طولانی قهر بمونید عادت میکنه ی کاری کن اون بیاد آشتی البته نامحسوس 

کلا از اول با قهر مشکلی نداشت....راحت تحمل میکنه

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
الان برو خودتو بچپون تو بغلش بگیر بخواب.اگ چیزی گف بگو باخودت قهرم ن با بغلت سخت نگیر

اگه برم چه بسا استقبال هم بکنه ولی دوس دارم اون پا پیش بذاره...چون دفعه قبل من گذاشتم

خوب شوهرمنم همین طوره.باهاش حرف بزن ولی سروسنگین باش .درحدیلام .خداحافظ وچی لازم داری باش

این جوری خودم اذیتم....دلم رفتار معمول رو میخواد...گرم