2777
2789

سلام بچه ها من چهار ساله تو دانشگاه با ی اقا پسر اشنا سدم شغلش عالیه خودش عالیه  ظاهرشم زیباست و اخلاقش خیلی بهتر خونواده با اصالتی داره خیلی خوبن تحقیقم کردیم خیلی خوب فقط استان همجوارمونن فاصله شهر هامون سه ساعت راهه بنظرتون با این حال ازدواج کنم ؟  خیلی عاشقمه حالا بنظرتوت راه دور ممکنه تاثیر بد داشته باشه رو زندگیم ک دور میشم از شهرم و  خونوادم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دوسش داری ک خوبه تازشم راه دور تورو برا خانوادت عزیز میکنه

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔

قرار هست بری توی یه ساختمون با خانوادش زندگی کنی یا جدا؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

۳ ساعت ک چیزی نیست دور حساب نمیشه

ما خوزستانیم دوستم با یه شمالی ازدواج کرد

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️