2777
2789
عنوان

چاقی چند روزه

167 بازدید | 2 پست

اینا که میگن چربی بخور شیرینی بخور سرخیجات و پنیر پیتزا بخور خداشاهده اصلا خوب نیس چربی کبد و قند میگیرین هیچ موقع اینکارو نکنین اگه اشتها و میلی به غذا ندارین اشتهاآور بخورین ولی کنارش حتما سالم خوری داشته باشین و حتما توی رژیم غذاییتون انواع مواد غذایی که تو هرم موادغذایی هستو استفاده کنین...روغنو پرهیز کنین چون اشتهاآور میخورین هردیقه باید درحال خوردن باشین پس روغن خوب نیس کم کم انباشته میشه و همه ی بدنتون میشه چربی سبزیجات و حبوبات و لبنیات خیلی مصرف کنین البته طبعشونم با مصالح درس کنین که بدنتون سرد نشه بستنی و شیرینی و امثالهم قند داره خدایی نکرده دیابت نگیرین سالم خواریو انتخاب کنین انواع آجیلایی که روغن کمی دارن استفاده کنین 

میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه          واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180             اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم    tebsonatisogand1

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.