2777
2789
عنوان

کمک برای رفع افسردگی شوهرم

278 بازدید | 14 پست

حس میکنم شوهرم افسرده شده از سرکار میاد غذا نیم ساعت با گوشی بازی میکنه و لالا.بقیه ی روزم همین تکرار میشه.خیلی کم حرف شده و تا ازش میپرسم خوبی.امروز چیکار کردی اینا میگه حوصله ندارم قبلا اینجوری نبود خیلی شاد و پرانرژی 

از بچگی تا الان خیلی سختی کشیده.این اواخر مامان و باباش ب اختلاف شدید خوردن یعنی همیشه داشتن اما الان وحشتناک شده در حد کتک و... ک الان مامانش مدتی خونه ماس و مدتی خونه برادر شوهرم 

چن روز پیشم خبر فوت یکی از دوستای نزدیکش رو شنید دنبال وام برا خرید ماشین بود ک جور نشد و خیلی درگیری ذهنی داره

نمیدونم چیکار کنم میشه کمک کنید 

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍

من بودم ذهنم جاهای مزخرف میرفت

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

من بودم ذهنم جاهای مزخرف میرفت

کجا 

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا دوست دارن بهشون فرصت داده بشه و‌کمتر ازش بپرسی چی شده نشده ولی بازم برای اطمینان ازش بپرس دوست داری ازت بپرسم یا دلت میخواد چند وقتی تنها باشی اگه مورد دومو گفت یه مدتی سکوت کن

ببین اینجا کمکی بهت نمیکنه برو پیش روانشناس فعلا تا اون بگه راه حل رو بعد بگه روان پزشک لازم هست برا ...

مشکل اینه ک نمیره 

اولا یبوست اگه داره برئ دکتر گیاهی و بر طرفش کن ..

دوما قبل هر غذا داروی هاضوم بهش بده .ممکنه معده ش سرد شده باشه که عوارض هر دو موردی که گفتم افسردگی و بیحالیه ....هاضوم رو حتما استفاده کنه ضرر نداره .. از دکتر گیاهی بگیر.. 

اولا یبوست اگه داره برئ دکتر گیاهی و بر طرفش کن .. دوما قبل هر غذا داروی هاضوم بهش بده .ممکنه مع ...

ن معده اش حله بیشتر هم گرمیجات میخوره 

خودت برو کمکت میکنه حتما لازم نیست اون باشه

خوب میتونم دکتر ساینا پیام بدم 

پس باید بهش فرصت بدی ..تا باخودش کنار بیاد کاری بهش نداشته باش ..بهش گیر نده حوصله داشته باش

اخه زندگیمون داره سرد میشه و اخر هفته هم باز مامانش میاد و دیگه فرصتی برای نزدیک شدن بهش نیس