2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

1354 بازدید | 14 پست

من 26 ساله ام شوهرم بهم خیانت کرد تا طلاق پیش رفتم ولی بخاطر پسرم و واسطه ی بزرگان برگشتم سر زندگیم ولی شک و دودلی ولم نمیکنه هر دقیقه تو فکر خیانتشم نمی تونم فراموشش کنم الانم فکرکنم خیانت میکنه چکارکنم 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
1
4
100%
1
0
0%

گذر زمان واسه من هشت سال طول کشید تا با این قضیه کنار بیام،اگه مثل من بخوای هر لحظه. تو شک باشی و دنبال مچ گیری ناراحتی اعصاب میگیری 

من دیگه دست از مچ گیری و چک کردن برداشتم و سپردم به خدا 

سعی کن از این به بعد شاد زندگی کنی و یک زن قوی باشی این بزرگترین انتقامیه که از مرد خیانتکار میشه گرفت

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذر زمان واسه من هشت سال طول کشید تا با این قضیه کنار بیام،اگه مثل من بخوای هر لحظه. تو شک باشی و دن ...

چه جوری ها وقتایی که شوهرم مثل اسیرباهام رفتار میکنه وقتایی که زندگیمو جهنم کرده وقتایی که شکاک و بددله 

چه جوری ها وقتایی که شوهرم مثل اسیرباهام رفتار میکنه وقتایی که زندگیمو جهنم کرده وقتایی که شکاک و بد ...

عزیزم متاسفم ،درسته زندگیها با هم متفاوته ،منم شاید اگه همسرم بد اخلاق بود تو موندن باهاش تردید میکردم

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
انقدر درباره خیانت دیدم و شنیدم شکاک شدم اصلا آدم دیگه دلش نمیخواد ازدواج کنه بخدا

اگه ازدواج نکردی هیج وقتم نکن همش دروغ وخیانت پراز فریبه از وقتی ازدواج کردم یه روز خوش ندیدم

😔😔😔😔راهی بجز خودکشی واسم نمونده

عزیزم منم اون اوایل که فهمیده بودم فقط به خود کشی فکر میکردم ولی حالا خوشحالم که خدا کمکم کرد و این تصمیم احمقانه را نگرفتم ،به خودت زمان بده ،من پیش دکتر روانپزشک رفتم و مشاوره ،خیلی بهم کمک کردن 

سخته فراموش نمیشه 

درسته عزیزم ،به خدا حالت را درک میکنم چون خودمم خیلی زجر کشیدم ،مشاور بهم گفت بعد از داغ فرزند بدترین دردی که یه زن را میتونه از پا دربیاره خیانته،حالا گیرم ما خودمونا بکشیم ،مرد خیانتکار عین خیالش هم نیست،بازم میگم بهترین انتقام اینه که قوی باشی ،گذر زمان باعث میشه حالت بهتر بشه ،من یه مدت کپسول فلوکسیتین مصرف کردم به توصیه پزشک ،بدون عوارض هستش ولی بعد از یک ماه اثرش را میگذاره

درسته عزیزم ،به خدا حالت را درک میکنم چون خودمم خیلی زجر کشیدم ،مشاور بهم گفت بعد از داغ فرزند بدتری ...

من تا دوبار خودکشی کردم تا دم مرگ رفتم و برگشتم تاطلاق هم رفتم خیلی سخته ولی خدا کنه قوی بشم و کم‌کم کنه فراموشش کنم خیانتشو بخاطر بچم 

اگه ازدواج نکردی هیج وقتم نکن همش دروغ وخیانت پراز فریبه از وقتی ازدواج کردم یه روز خوش ندیدم

پس اونایی که شوهرشون عاشقشونه و هیچوقت بهشون خیانت نمیکنه کیان؟🥺

خودتو دوس داشته باش💜