mahi_zizi مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 1388 عنوان تو خدا را داری... 94 بازدید | 9 پست حس تنهای درونم می گوید:بشکن دیواری که درونت داری!چه سوالی داری؟تو خدا را داریو خدا …اول و آخر با توستجدا از بحث ،لطفا تاپیک قبلیم رو ببینید لطفا اگر فامیلی دارید بهش بگید پیشخوانی هم کار میکنم گاهی میخندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که میخندیدیم 🫂🦋 1401/05/03 | 23:14 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_محمد عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 546 فکرکنم خداقهرکرده باهامکل این ۹ماه صداش زدم😭 میشه دعاکنی محمدعاشق ومتعهدباشه بهم؟لطفااگه امکانش هست صلوات بفرست برام، ممنونم ازت❤
mahi_zizi مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 1388 فکرکنم خداقهرکرده باهام کل این ۹ماه صداش زدم😭 خواستی حذف بزنی در خدمتم واسه امضات صلوات فرستادم گلم💕 گاهی میخندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که میخندیدیم 🫂🦋
خانوم_محمد عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 546 خواستی حذف بزنی در خدمتم واسه امضات صلوات فرستادم گلم💕 مرسی عزیزم❤🙏 میشه دعاکنی محمدعاشق ومتعهدباشه بهم؟لطفااگه امکانش هست صلوات بفرست برام، ممنونم ازت❤
mahi_zizi مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 1388 دلم گرفته.خسته ام از افت قند لعنتی ک سر استرس اعصاب گرفتمش و الان 10ساله ک دست از سرم بر نمیداره و ا ... برات صلوات میفرستم انشاالله زود زود خوب شی💕 گاهی میخندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که میخندیدیم 🫂🦋
mahi_zizi مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 1388 مرسی عزیزم❤🙏 خواهش میکنم عزیزم💝 گاهی میخندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که میخندیدیم 🫂🦋
دخترک_بدبختm عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 604 ای کاش خدای مهربونم ب من هم ی پدر و برادر خوب میداد یکی ک حواسش بهم بود خسته شدم دیگه از زندگی😢
mahi_zizi مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 1388 ای کاش خدای مهربونم ب من هم ی پدر و برادر خوب میداد یکی ک حواسش بهم بود خسته شدم دیگه از زندگی😢 برات صلوات فرستادم عزیزم هیچکس بدون مشکل نیست💕 گاهی میخندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که میخندیدیم 🫂🦋
دخترک_بدبختm عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 604 برات صلوات فرستادم عزیزم هیچکس بدون مشکل نیست💕 ممنون گلم
mahi_zizi مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 1388 ممنون گلم 💝 گاهی میخندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که میخندیدیم 🫂🦋