2777
2789
عنوان

دختری که با بی مهری بزرگ شده🥺

557 بازدید | 67 پست

سلام  بچه ها من بابام اصلا محبت کردن بلد نیست  یعنی من این ۱۶  ۱۷ ساله  هیچ  محبتی بهم نکرده الان  شدیدا  احساس نیاز دارم  تشنه یه کلمه محبتم  

لطفا اگه دختر دارید به شوهراتون  بگید  نازشون کنن  بهشون بگن دوسشون دارن 

ما را از مرگ می ترسانند؛ انگار که ما زنده ایم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها تکیه گاه یک دختر پدرشه :(

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

عزیزم شاید پدرتون بلد نیستن ابراز کنن ولی مطمئنن به شما خیلی علاقه دارن.

فقط عزیزم حواست باشه یک وقت این عدم احساس وجود محبت رو با هر غریبه ای پر نکنی که آسیب جدی میبینی.

♡ G‌od wants it ♡
فقط بهت میگم خودتو کنترل کن  تا کسی بهت محبت کرد شل نشو

اره همیشه سعی خودمو میکنم  ولی تا کی منم نیاز یه حامی دارم  یه تکیه گاه مردونه

ما را از مرگ می ترسانند؛ انگار که ما زنده ایم 

من که بابا ندارم چی؟ 🥺💔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃

بابای منم الان که ۲۰سالمه محبت نکرده بهم و گاها کتکم زده سر اینکه چرا کتک خوردم یا زمین خوردم یا شکست خوردم 😓😓اما از لحاظ مالی خیلی تامینم کرده با اینکه کارگره یعنی همه چی خریده برام

منم بابام بلد نیس زبونی محبت کنه

ولی اگ خدای نکرده اتفاقی برام بیوفته

زمینو زمانو بهم میدوزه

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...