2777
2789
عنوان

برای چاقی شکم چی خوبه؟

222 بازدید | 14 پست

سلام..ما خانوادگی ارثی چاق هستیم ولی من یک مدت به دلیل

افسردگی و ناراحتی کلا عادت به پرخوری پیدا کردم و آدم شکمویی هم هستم..الآن شکمم خیلی بزرگ شده.. چه چیزایی برای کم کردن شکم خوبه؟ من شنیدم دم کرده زیره و کتان خوبه؟ 

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دراز نشست

پیاده روی

پلانک

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

تخم کتان با غذات بخور اما نه همیشه

بد مزه است؟

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.

دراز نشست.حرکت دوچرخه خوابیده.پلانک . و رژیم اصولی و مصرف آب نیم ساعت قبل وعده غذایی صبحا شیر گرم بریز لیوان یکم پودر دارچین اضافه کن بزار تو خود لیوان دم بکشه بعد ۵ دقیقه یکم عسل بزن بخور

ورزش بنظرم تا دمنوش وقرص خیلی بهترهست

خب اون که آره درسته ولی برای وزن بالا و شکم خیلی بزرگ یکم تحرک سختمه 

بله   همه میگن بارداری به ما نمیگی😏  الان میرم باشگاه  فقط کم خوری ورزش درمانش ...

قبول دارم امان از پرخوری

قبول دارم امان از پرخوری

من چند وقت پیش قرص لاغری خوردم به خاطر اینکه اشتهام کم بشه  معدم داغون شد   دکتر رفتم  گفت خیلی اشتباه قرص لاغری بخوری   فقط ورزش . سالاد فراوون با غذا . ساعت خوردن غذا هم مهمه  اینا مهمه 

💖عشقم خانواده ام💖