2777
2789
عنوان

یه شمالی مهربون بیاد

197 بازدید | 36 پست

مادر بزرگ همسرم بهم سیر داده حدود یک کیلو میخوام بزار فریزر بهترین روش نگهداری شما چیه ؟ 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

ما سیر رو تو فریزر نگه نمیداریم مگه اینکه سرخش کنیم.

سیر تازه تو جای خشک تا یکی دو سال هم میمونه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار تو مولینکس کاملا خرد شه بذار تو فریزر

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

رنده کن بزار تو زیپ کیپ یه ورق نازک بشه بزار فریزر هر وقت خواستی به اندازه نیاز بشکن ازش دربیار

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

سلام گل دختر بهترین روش اینه رنده کنی آبش رو بگیری بریزی تویه شیشه تو یخچال ...استفاده کنی ... مواد رو بعد ازاینکه آبش رو گرفتی تو یه پارچه سفید تو آفتاب خشک کنی بریزی توشیشه ...جدا استفاده کنی ....البته باید خشک خشک بشه 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

با اجازه استارتر

دوستای گلم امروز قرار گذاشتیم توی نینی سایت با همکاری همدیگه ۴۰ بار زیارت عاشورا رو بخونیم و تقدیم کنیم به آقا امام حسین و شهدای کربلا به نیت حاجت روا شدنمون 

هر کی خواست تو این اتفاق سهیم بشه به تاپیک آخرم سر بزنه💚🙂 ۳۰ بارش خونده شده و ۱۰ مرتبه دیگش مونده

پوست بگیر بریز تو مولینکس یا خورد کن آسیاب کن بریز تو یه ظرف بذار فریزر 

نیازی نیست روغن و نمک و اینا بهش بزنم ؟ 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

چرخش میکنم نمک میریزم توش سیر نمک میزارم کنار برا آش دوغ یه مقدار خشک شده میریزم تو پارچه سرشو میبندم درب یخچال نگه میدارم یه مقدار خشک شده تو پارچه کنار میزارم تا بکارم بعدم یسری هم چرخ میکنم بی نمک تو نایلون میزارم فریزر 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔