2777
2789

حتی تو بیداری یوقتایی میگه‌ مثلا حوض پر از خون میبینم بعد جیغ‌ میکشه‌ یذره گریه‌ میکنه خوب میشه،قبلا بیشتر بود حالا بهتر شده تا الان باز دوباره جیغ زد تو خواب،یبارم تو جاده اینجوری شد نزدیک بود تصادف کنیم میگفت‌ خوتب دیدم فرشته‌ مرگ میاد جونمو بگیره خیلی میترسید شبا حتی‌ نمیخوابید یبارم دستاش خشک شد همینحور که خواب بد دید،بعد گفتیم بره پیش روان پزشک گفت نه خوبم با مشاور حرف زدم گفته‌ چیزی نیست،شما کسی نداشتید اینجوری بشه چیز عادیه؟!

آخه مامانم یه‌ چند مدت حال روحیش خیلی بد بود سر یه‌ قضیه‌یی خیلی کلا‌ اصلا پیش ما نبود همش تو خودش بود🥲نگرانم

شاعری دیدم‌ هنگام خطاب،به گل سوسن می‌گفت«شما»🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مامان منم ت  خواب یجوری جیغ کشید دیشب مردم زنده شدم

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
دقیقا مامان منم ت  خواب یجوری جیغ کشید دیشب مردم زنده شدم

خیلی بده،من حتی ابجی داذاشام میترسدن چندمدت همش تو اتاق من میخوابیدن،حتی نمیتونستم درس بخونم خیلی دوران بدی بود

اره یه مشگل باعث شده روح وروانش بهم بریزه 

به بابات بگو خیلی محبتش کنه بغلش کنه شمام هواشو داشته باشین 

دکتر حاذق درالویته 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

تو خواب قابل قبوله و ممکنه به خاطر استرس و اضطراب زیاد باشه. ولی اینکه در طول روز هم این مشکل را داره، جای نگرانی داره و حتما باید به روانپزشک مراجعه کنند.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

احتمالا خیلی خیلی تو فکر اون مسئله هستن سعی که از اون مسئله دورش کنی وقتی به مغز فشار عاطفی بیش از حد بیاری حتی توهمم میزنی مامانتون غذا کم می خوره ؟ تو روخدا حواست خیلی بهش باشه مامان منم بهش خیانت شد اینطوری شد می گفت یه مرده میاد خفم کنه ولی خداروشکر خوب شد هرچند که چندین سال افسرده بود امیدوارم حال مامانت خوب شه امیدوارم مثل من که تحت تاثیر قرار گرفتم تو قرار نگیری 

اسکایلرم ازم دور شید وگرنه....
خیلی بده،من حتی ابجی داذاشام میترسدن چندمدت همش تو اتاق من میخوابیدن،حتی نمیتونستم درس بخونم خیلی دو ...

وحشتناکه دیگ ، آخه یه بار باشه آدم میگه کابوس ولی متاسفانه تکرار میشه 

مادر من رفته بود دکتر گفته برا چی اینجور اذیت میشی گفته مار نیشم میزنه نه تو خواب بلکه بیداری 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
اره یه مشگل باعث شده روح وروانش بهم بریزه  به بابات بگو خیلی محبتش کنه بغلش کنه شمام هواشو داش ...

آره عزیزم ما نمی‌ دونستیم به بابامم گفتم تقصیر توئه تو یکاری کردی،بابام ولی اخلاقش خیلی خوبه خیلی محبت میکنه،ولی خب مثل اینکه قبلا به‌ اشتباهی کردن.     مامانم میخواسته‌ جدا بشه که جدا نشده مونده ولی درظاهر خیلییی خوبن مامانم هی به‌ بابام میگه دوستش داره بابامم همینطور،نمی‌ دونم موندم‌ بخدا...

مامانم مبگفت بخاطر شما موندم،از یطرفم میگه باباتونو خیلی دووستس دارم...

منم گفتم آدما ممکنه خطا کنند حالا چه پشیمونه اینقدر هواتو داره ببخش‌ با اگه‌ نمیتونی کنار بیای جداشو،مجبور نیستی تحمل کنی،ولی خودش مونده دوستداره،گیجم،منم دختر بزرگترم بخدا حال روحیم‌ داغوونه....