2777
2789
عنوان

خانومایی که سقط داشتن و با روحیه مثبت میخوان دوباره مامان شن.............

| مشاهده متن کامل بحث + 22060 بازدید | 2101 پست
اما اینقدر فشار روحیم زیاده دیگه داغون شدم... فکر کن ....اول صبح مامان زنگ زده میگه هی میگم بچه نیار گوش نمیکنی دیشب خواب دیدم بچت ناقص الخلقست .سرش بزرگتر از بدنشه...خوابای. من راست درمیاد دیگه بچه نیاریا.... شما جای من بودین چه حالی میشدین؟چیکار میکردین؟
خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوست دارید اطلاعاتتون رو بگید توی پست اول بذارم اسم........... سن ....... مدت ازدواج........ مدت اقدام........بارداری چندم.......علت و زمان سقط
.خدایاااا شکرررررتفَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
میدونم کاملا درکت میکنم هممون داریم روزای سختی رو میگذرونیم . من خودم که میترسم این اتفاق دوباره بشه و کلا از بارداری میترسم
منم عاشق اینم بچه به یرپرستی بگیرم اما اصلا ساده نیست احتمال دادنش خیلی خیلی کمه... ایشاله همه مامان میشین اونقدر عاشق بچتون که همه زندگیتون میشه آینده اون...اونوقت حرفمو میفهمین که دلتون میخواد زودتر همدم اونو بیارین تا مشکلی یه وقت پیش نیاد...حس مسولیت مادر خیلی سخته...حتی آدم فکر 40_50 سال بعدم میکنه
خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
من خودم حس میکنم اعتماد بنفسم توی این زمینه یعنی بارداری صفر شده بعد سقط .یعنی انگار هیچ وقت برام پیش نمی یاد