2777
2789
عنوان

🌸جشن امردادگان🌸

211 بازدید | 7 پست

احتمالا برایتان جالب باشد که طبق نظر مورخان و کسانی که در مورد تاریخ کشورها و نژادها تحقیق می کنند، ایرانیان شادترین مردم روی زمین بودند .

جشن امردادگان، یکی از جشن‌های دوازده گانه باستانی ایرانیان است که هر سال در تاریخ هفتم مرداد در تقویم باستانی و سوم مرداد در تقویم فعلی، برگزار می‌شود. این جشن، پیوند عمیقی با محیط زیست و طبیعت دارد و اندیشه‌های فلسفی عمیقی، آن را پشتیبانی می‌کنند؛ به‌طوری که حفاظت از محیط‌ زیست برای جلوگیری از آلودگی زمین، از جمله نیایش‌هایی است که در این جشن اسطوره‌ای خوانده می‌شود. 

جشن ها یادگاری نیاکانمان ،ایین فرهنگی پویا و بالندگی هستن که در شادی و ارامش تن و روان ما نقش بسزایی دارند . جشن امردادگان مانند دیگر جشن های امیانه ، همنام شدن نام روز و ماه است.

اِمُرداد در فارسی ، در اوستا امره‌‌تات در پهلوی امردات به چم ( معنیه ) بی مرگی و جاودانگی است .در ادبیات مزدیستا امشاسپند امرداد  از دید مینوی نمدار جاودانگی و بی اغازی است و در جهان گیتیایی نگهبانی از گیاهان و رستنی ها با اوست.نماد جاودانه بودن و همیشگی در این جهان گیاهان به ویژه درختان است .

امرداد  گاه به نادرست مرداد نامیده میشود و الف ان را که پیشوند نفی است به کار نمیبرند و مرداد مرگ و  نیستی معنا میگیرد.

ایرانیان در گذشته برای برگزاری جشن امردادگان به باغ‌ها، بوستان‌ها و مزارع خرم و سرسبز و همچنین چشمه‌سارها می‌رفتند و و پس از نیایش به درگاه اهورامزدا در هوای صاف و در دامن طبیعت به جشن و سرور می‌پرداختند؛ جشنی که کماکان در میان زرتشتیان به مناسبت پاسداری از گیاهان سبز با سرود و نیایش و سخنرانی درباره شناخت و نزدیک شدن به خداوند برگزار میشود .
جشن امردادگان، هر سال در تاریخ هفتم امرداد در تقویم باستانی ایرانیان یا سوم امرداد در تقویم فعلی ایران برگزار می‌شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه زیبا و ستودنی آرزو دارم ای کاش در گذشته بودم و این چیز هارا از نزدیک میدیدم 🙃

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘