2777
2789
عنوان

دوستم با شوهر خواهرش چیکار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2825 بازدید | 124 پست
دقیییقا باید به مادرش بگه و مامانه حل و فصل کنه 

بله

بهتره چون شاهدم داره. ممکنه بعدا حاشا کنه و ب ضررش بشه. برا همین حداقل دو نفر باید بدونن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داماد همش خونه ایناست اوایل که به بهونه اینکه تازه ازدواج کردن و زنش نمیتونه زیاد خانه داری کنه الان ...

دیگ مجبوره خودشو توی اتاق حبس کنه 

وقتایی ک داماد هست 

بیرون نره از اتاق 

مثلا به بهانه درس 

یا مریضی 

یا خاب یا هرچی 

اگه بگه و مرد بزنه زیرش یا دوستتو مقصر جلوه بده چی ؟ از اینجور مردای عوضی هیچی بعید نیس

دقیقا اینم از اینا میترسه میگه اگه بزنه زیرش بگه من کاری بهش داشتم چی خواهرش انقدر عاشق و مطیع شوهرشه بعید نیست باور کنه خیلی مرده اوضاعش خرابه 

حالا بگن که داماد مثل برادره😤😤😤😤😤نامحرم نامحرمه

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بهتره حتما به مادرش بگه بشرطی که مادره هم سیاست داشته باشه و طوری با پنبه سر ببره و نسخ داماد رو  بکشه بی سروصدا لازم نیست سرو صدا بشه بلکه ادب بشه و دست از کارهای زشتتش بکشه

هرکه با مرغ هوا دوست شود ،خوابش آرام ترین خواب جهان خواهد بود...!