2777
2789
عنوان

دوستم با شوهر خواهرش چیکار کنه

2825 بازدید | 124 پست

خیلی دوستم داغون شده اگرنه اصلا دو دفعه تاپیک نمیزدم فقط چون دلم براش میسوزه خواستم اینجا بگم که شاید یکی همچین موردی و قبلا دیده باشه تجربه دار باشه دوستم خواهرش تقریبا ۲ ساله ازدواج کرده الان حاملست شوهرش از اول به این دوست من چشم داشت دوستم اصلا متوجه نشده بود تا اینکه چند وقت پیش اینو به بهونه خواهره میکشونه خالی میخواسته دست بزنه بش که این نصفه کاره فرار میکنه میاد حالا از اون موقع بخاطر خواهرش هیچی نگفته تا دیروز که من دیدمش یکجوری گریه میکرد من دلم به حالش سوخت گفت فکر میکردم خجالت میکشه بخاطر مصلحت خودشو زندگیش و حرفایی که بهش زدم  دیگه کاری نمیکنه ولی همش کرم میریزه باز شوخی دستی میکنه انگار هیچ غلطی نکرده مامانمم همش میگه چرا انقدر براش قیافه میگیری بد جوابشو میدی میگه میخوام بگم اما میگه میترسم خواهرم چیزیش بشه یا منو مقصر بدونن 

فک کنم بهتره مادرش بدونه و طرفو ب گ وه خوردن بندازه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی موقعیت بدیه😑😑😑

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

عزیزم تجربه مشابه این برای من اتفاق افتاد 

من مادرمو در جریان گذاشتم 

ولی خاهرم اصلا متوجه نشد چون اگ بفهمه خییلی ناراحت میشه 

بنظرم باید سعی کنه جایی ک اون اقا هست حضور نداشته باشه 

سعی کنه ازش فراری باشه 

راه چاره دیگه نداره 

یه مدت نبینه 

شاید اون اقا هم سر عقل بیاد

به نظرم حتما با پدر و مادرش، درمیون بزاره، چون مطمعنا اگر همینطور سکوت کنه وقیح تر میشه 

زشته آبروی طرف پیش خانواده میره زندگیش به نابودی کشیده میشه خود دختره باید ادبش کنه