2777
2789
عنوان

علاقه و رابطه در مجازی

670 بازدید | 18 پست

من با یه شخصی داخل فضای مجازی آشنا شدم 

ایشون خیلی شبیه کسی بودند که من قبلا عاشقش شده بودم و این باعث شد من خودم کم کم بهش علاقه مند بشم ولی چون دخترم نمی تونستم به طرف بگم مبادا که مورد تمسخرش قرار بگیرم چون نمیدونستم چه حسی نسبت بهم داره 

ولی الان متوجه شدم که اونم خیلی بیشتر از من بهم علاقه منده و دوستم داره 

و از این بابت که عاشقم شده مطمنم چون خونوادش خبر دارن و حتی اصراره داره که من باهاشون حرف بزنم 

و خیلی مواقع شده از آیندمون بگه که بیاد خواستگاریم و با من ازدواج کنه 

ولی من دلم با ازدواج باهاش راضی نیست 

نمیدونم چیکار کنم با اینکه نمی تونمم بیخیالش بشم چون اگه خودمم نادید بگیرم مطمنم که اون نابود میشه

تعداد رای : 2
نظرسنجی
ممنون میشم از نظرتون
1
50%
راهنماییم کنید
1
50%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تازه از یه رابطه در اومدی به این سرعت وارد ی رابطه جدید نشو ی ذره به خودت زمان بده تا بتونی تصمیم بهتری بگیری

ظاهرا هم علاقه دو طرفه اس ، اما خب مجازی چندان اطمینانی بهش نیست و باید خیلی مراقب باشی !

میتونی با خانوادت حرف بزنی و اونا رو در جریان بذاری

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

وقتی دلت راضی نیست به ازدواج باهاش

خوب نکن

ولی چرا راضی نیستی ؟

هنوز درگیر نفر قبلی هستی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چرا دلت راضی نیست؟؟ چی از این مهم تر ک دوست داره

چون اگه پدر مادرمم موافقت کنن باهاش من نمی تونم با این همه فاصله از پدر مادرم کنار بیام خیلی برام سخته 

وقتی دلت راضی نیست به ازدواج باهاش خوب نکن ولی چرا راضی نیستی ؟ هنوز درگیر نفر قبلی هستی ؟

نه اتفاقا اصلا با وجود این شخص دیگه یادم حتی به اونم نمیوفته ولی چون از پدر مادرم نمی تونم دور بمونم دلم راضی نیس

اگه تازه از یه رابطه در اومدی به این سرعت وارد ی رابطه جدید نشو ی ذره به خودت زمان بده تا بتونی تصمی ...

اوهوم خیلی وقته از ماجرای قبلی میگذره ولی عقلم قبول نمیکنه موندن باهاشو 

نه اینکه پسر بدی باشه اتفاقا خیلی خوبه و ازش راضی ام ولی این فاصله نمیذاره 

ما کدامین گزینه نطر سنجیت و باید بفشاریم😂😂😂😂

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

فرمت صحیح نظر سنجی رعایت نشده

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته