2777
2789
عنوان

زردی نوزادباید چند باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 28 پست
بیشتر صورتشه ولی گردن وسینه هاشم زرده

نوزاد من هم زردی داشت .دوشب زیر فتو بود .بعدش بهتر شد ولی باورکن تا چهل روزش که شد هنوز چشماش و دماغش زرد بود .دکتر بهم گفت وقتی پاها زرد شدن خطرناکه .

ولی شما محض اطمینان ببرش دکتر.ولی نگران نباش

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به زور بیدارش کن با سرنگ بهش تند تند شیر بده هرچه دفعش بیشتر بشه زردیش زودتر میره اصلا گرمش نگیر . ...

مشکل همینه بیدارنمیشه هرکاری بگین کردم ولی تا خودش نخاد بیدارنمیشه باسرنگم ب زور بدم بالامیاره گریه میکنه

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱
من میگم حمام بردیمش بیدارنشد چ برسه به خاروندن کف پا😐

پسر من تا ۴۰ روز تحت هیچشرایطی بیدار نمیشد اونم زردیش ۱۱و ۷ بود زیر پاشو میخاروندیم.من متخصص طب سنتی هم بردم گفت به کف پا و ملاجش عرق کاسنی بزن.منم مداوم توروز این کارروکردم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
تو ی بازارایی میفروشن به همسرت بگو بره بگرده حتما پیدا میشه تو گلخونه ها نگه‌ میدارن

فرستادم لیمو شیرین پیدا کرد ولی گفت انار گیرم نیومد

فرستادم لیمو شیرین پیدا کرد ولی گفت انار گیرم نیومد

اشکال نداره اب قند زیاد بده دفع کنه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
چقدر میخوابه یعنی چندساعت یا چورت میزنه؟

تقریبا میشه گفت کل روز خوابه😢ینی فک کن کل خانواده کلی تلاش میکنیم که فقط به زور سینمو بگیره یکم شیربخوره اونم درحد چندتا مک زدن.ولش کن به حال خودش که   روزا اصلا یکبارم بیدارنمیشه

مشکل همینه بیدارنمیشه هرکاری بگین کردم ولی تا خودش نخاد بیدارنمیشه باسرنگم ب زور بدم بالامیاره گریه ...

بالاخره نی نی رو چکار کردی تا زردیش رفت مامانش؟ 

لایک نکنید اه
بالاخره نی نی رو چکار کردی تا زردیش رفت مامانش؟ 

هیچی هنوزم زرده  بردمش دکتر گفت تا سه ماه زردی پوستش مشکلی نداره و کارخاصی نمیخاد بکنی نگران نباش