2777
2789
عنوان

زردی نوزادباید چند باشه؟

379 بازدید | 28 پست

سلام بچها عدد زردی نوزاد توحالت نرمال چنده؟دخترمن یه بار آزمایش دادیم 11/7بود دوشب موند زیردستگاه بعد زردیشو چک کردیم 4بود دکتر گفت خوب شده  الان ک 16روزشه باز زرد شده و آوردمش آزمایش 8شده .چیکارکنم بخدا دارم ازغصه دق میکنم همش خوابه شیرنمیخوره 

بنظرتون 8بالاعه؟لازمه باز ببرمش دکتر؟

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱

اگه روزای اول بود میگفتم کمه چون برای بچه های من ۸ بود و بعد ۴ روز خوب شدن کلا ولی بعد ۱۶روز بله بالاست مخصوصا که کم شده دوباره بالا رفته ببر دکتر ببینه چی میگه. نوزادت حتما باید شیربخوره تا ادرار کنه و زردی بیرون بره از تنش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر
‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!

دونه ی انار رو روزی دو تا دونه فقط بچکون تو دهنش اب قند هم زیاد بده تا راحت دستشویی کنه زودی تموم شه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
۸ باشیر دهی مداوم از بین میره.فقط باید تند تند شیر بدی

اصلا شیرنمیخوره خوابه سینه رو نمیگیره با قطره چکونو سرنگ قاشق همه چی امتحان میکنم نمیخوره همش ازدهنش می‌ریزه بیرون یا خیلی تلاش کنم بخوره همه رو بالامیاره.باورت میشه حتی میبریمش حمام بیدارنمیشه😢

اصلا شیرنمیخوره خوابه سینه رو نمیگیره با قطره چکونو سرنگ قاشق همه چی امتحان میکنم نمیخوره همش ازدهنش ...

کف پاشو بخارون 

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
اگه روزای اول بود میگفتم کمه چون برای بچه های من ۸ بود و بعد ۴ روز خوب شدن کلا ولی بعد ۱۶روز بله بال ...

اصلا هرکاری کنم بیدارنمیشه دیشب حتی بردیمش حمام باز بیدارنشد شیربخوره.هروقت خودش دلش خواست بیدارمیشه اونم یکم مک میزنم خسته میشه میخابه.همه میگن تند تند شیربده ولی خب چجوری ؟زوری نیمخوره

انار مگه الان هست؟

تو ی بازارایی میفروشن به همسرت بگو بره بگرده حتما پیدا میشه تو گلخونه ها نگه‌ میدارن

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده