2821
2789
عنوان

عکس اتلیه تولد پسرم

376 بازدید | 24 پست

بچه ها واسه تولد یک سالگی پسرم بردم اتلیه با دخترم عکس انداختم  دوتا کوچیکا عالی شد ولیییی از تخته شاسی نگم که افتضاح ....عکس دونفره له جای اینکه افقی باشه یعنی از پهنا عمودی و بلند بچه ها یه ذره بودن بیشتر دیوار و تم پشتشون معلوم بود 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

اونجا اعتراض کردم ولی قبول نکرد گفت از اول خودتون باید دقت میکردبد به سایز کار خلاصه پول و دادم اومدم خونه هر کاری کردم از فکرم نرفت زنگ زدم گفتم این عکس اصلا به دلم نمیشینه و اصلا نمیزنم به دیوار اونم کلی غر زد و گفت فردا بیا دوباره خودم بندازم چون شاگردش انداخته بود 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه نظر نخواست بعد بزنه رو شاسی

چرا عکس خوب بود زاویه تخته افتضاح بود بلند و دراز بچه ها یه ذره بودن توش فقط تم پشت معلوم بود در و دیوار نه بچه ها 

خو بزار ببینیم

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
بذار چون اندازه شاسی کوچک انتخاب می کنن عکس تمام قد بد میشه 

نه نشته بودن بچه ها 

چند در چنده؟ همیشه خیلی بزرگا رو زیاد خوب در نمیارن 

اره بزرگ بود عکس الان برم کوچیکتر بگیرم یا همون اندازه اگر کوچیک زد تفاوت قیمت دوتا عکس کاغدی کوچیک میندازه به نظرت 

خو بزار ببینیم

شب بل شوهرم عکس تخته ای و بردیم وقت داد ولسه امروز تروخدا بگیی چی کارا کنم این بار خوب بشه به چیا دقت کنم 

شب بل شوهرم عکس تخته ای و بردیم وقت داد ولسه امروز تروخدا بگیی چی کارا کنم این بار خوب بشه به چیا دق ...

نمیدونم والا من تا حالا هرجی رفتن اتلیه هنوز پیگیر عکسم نشدم ی بار ک سوخته همشون پاک شده کلی خرص خوردیم بارداری مامانم و من و بعدم اجیم ک دنیا اومد😑😂

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
اره بزرگ بود عکس الان برم کوچیکتر بگیرم یا همون اندازه اگر کوچیک زد تفاوت قیمت دوتا عکس کاغدی کوچیک ...

بنظرم یه سایز یا دو سایز کوچکتر بگیر .باز مشورت کن با دوستان .ولی در مورد قیمت چیزی نمیدونم

نمیدونم والا من تا حالا هرجی رفتن اتلیه هنوز پیگیر عکسم نشدم ی بار ک سوخته همشون پاک شده کلی خرص خور ...

ای بابا توام مثل من درگیر شدی که 😂😂😂

ای بابا توام مثل من درگیر شدی که 😂😂😂

اره اخه معمولا قبل عروسیا میریم خانوادمونم شهرستانن عروسیا اونجاس اتلیه هم اونجا میریم بعد چون دیر ب دیر میریم شهرستان و کلی کار داریم ی بار هنه عکسامون سوخته حالا این سری هم پارسال عکس گرفتیم هنوز نرفتیم سرش😑😂

بنظرم یه سایز یا دو سایز کوچکتر بگیر .باز مشورت کن با دوستان .ولی در مورد قیمت چیزی نمیدونم

اره سایزش خیلی بزرگ بود با شوهرم میرم عکاسی من روم نمیشع بگم به جای تفاوت قیمت چندتا عکس تکیم ازشون بگیر ولی شوهرم میتونه بگه ولی تقصیر خودمه با عجله انتخاب کردم این میشه برام دیگه درس عبرت