2777
2789
عنوان

خانما مطلقه

563 بازدید | 62 پست

من شوهرم هیچ مسولیتی ب زندگی. ندارع 

و رها کرده 

ب پدرش هم. پنج ساله میگم ک پسرت اذیتم می‌کنه و اهل زندگی نیس 

منم. زود رنج هستم.    همسرم.   زندگی رو سخت می‌دونه چرا سخت هست ولی اون ب شدت رفیق باز و.  اهل تفریح با دوستاش 

اهل کار ب هیچ وجه نیس 

من خانوم خوش سلیقه هستم و.  بروز 

از لحاظ.     حیا.  و ابرو. خوبم و ب خاطر این همسرم قدر دان منع 

و برای من میگه من لیاقت تو رو ندارم و.   هیچ وقت قدر تو رو نمی‌دونم 

من. کاربر سابق هستم ک خیلی عنوان میزدم راجب زندگیم 

آلن.  من میخام جدا بشم.   

تو این فکر هستم.  با وجود بچه. خونه بابا سخته ؟ دخترم خیلی اذیت می‌کنه. منو 

و پدرش اعتنای ندارن 

و از پدرش. انگار منتفزه 

من سختی های زندگی. از بارداری تا الان ب دوش کشیدم خودم هم می‌دونم چقدر صبر کردم 

گاهی دخترم عصبی می‌کنه منو 

من  با این سن.  خیلی داغون هستم. یه آدم پخته شدم 

دلم نمیاد دخترمو. بدم دست باباش 

و البته دخترم مایل ب.  بودن کنار پدرش ندارن 

اونایی ک طلاق گرفتن با وجود چند فرزند شرایط چطوریه.    من  دارمد ندارم واسه مستقل. شدن در مورد مستقل هم نمیخام اطلاعات کسب کنم 

فقد.  با این شرایط. خونه بابا خوبه برام. چو من شهر غریب عروس شدم خیلی خیلی تو عذابم 

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

چی بگم گلم خودت بهتر میدونی معلومه ک سخته خب ... از الانت هم بی پول تر و بی کس تر میشی ... خیلی باید سختی ها تحمل کنی و رنج بکشی تا بتونی ی زندگی نرمال بسازی و دوباره ی ازدواجی کنی ک از اولی بهتر باشه 

وگرنه با شرایط الانت ازدواجی بهتر از قبلی خیلی احتمالش کمه 

اونقدر که همه عیب و ایراد دارن... فک نکن فقط شوهر تو ایراد داره 

بعدی میبینی پول داره رفیق باز نیس ولی هزار تا داستان دیگه داره ... از این بدتر

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم گلم خودت بهتر میدونی معلومه ک سخته خب ... از الانت هم بی پول تر و بی کس تر میشی ... خیلی باید ...

تازه اگه خونواده آدم خوب باشه جلوی آزادیشو نگیره بذاره مستقل بشه و...

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
چی بگم گلم خودت بهتر میدونی معلومه ک سخته خب ... از الانت هم بی پول تر و بی کس تر میشی ... خیلی باید ...

عزیزم. حتما نباید ک ازدواج کرد  خوب همسرم خیلی اذیتم می‌کنه. 

ن شرایط خوب خونه بابا دارم ن خونه شوهر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خانوادم حمایت ا میکنن منو 

ولی.   از نظر شوهرم ساپورت نمیشم.   خونه بابا سختی خاص خودش داره.   با وجود بچه. 

تازه اگه خونواده آدم خوب باشه جلوی آزادیشو نگیره بذاره مستقل بشه و...

اره در بهترین حالت گفتم ک فک کنیم روحیه فولادی داشته باشی و خانواده با حمایت و عاطفی و ازاد اندیش

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

فقط می تونی بچه رو بزاری چند ساعت مهد بعدم مامانت و بری سرکار.... تا بعد چند سال رو پا شی خودت مستقل خونه بگیری.. وپول جمع کنی.... از این لحاظ خونه مامان و بابا خوبه.... وگرنه همش جر و بحث 

عزیزم. حتما نباید ک ازدواج کرد  خوب همسرم خیلی اذیتم می‌کنه.  ن شرایط خوب خونه بابا دارم ...

خانوادت چجوری حمایت میکنن ازشون پرسیدی ؟ 

چون ببین قبل طلاق منم خانوادم هی میگفتن بیا طلاق بگیرحمایتت میکنیم تنهات نمیزاریم مثل کوه پشتتیم و اینا 

اومدم دیدم نه هیچی نیس... همینکه سقفی گذاشتن بالاسرم رو حمایت میدونن همه مخارجم ب عهده خودم افتاده ی دونه استقلال ندارم اختیار عملی ک تو خونه خودم داشتم یک درصدشو ندارم. برا هرچیزی باید توضیح بدم و چقدرم خرج برام پیش بیاد کمکی نمیکنن با اینکه گفته بودن میکنیم

حالا تو بچه هم داری اینارم حساب کن ... فک نکن با بچت هم مثل بچه خودشون قراره رفتار کنن همش فک میکنن چرا بچه کس دیگه رو ما نگه داریم

فقط می تونی بچه رو بزاری چند ساعت مهد بعدم مامانت و بری سرکار.... تا بعد چند سال رو پا شی خودت مستقل ...

اره.   من.  مامانم گاهی غر میزنع. می‌دونه مقصر اون بی وجدانی اصلا ن این ک مامان بدونه. همه دارن میگن حیف این دختر شهر غربت عروس کردی چ شوهر بدی 

اون خالم.   هنوز نگران منع. 

پسرش.  هنوز اززمان بچگی منو می‌خواسته با وجود بچه هنوزم میگه چشمش دنبال منع 

من نمیخام بگم طرفدار دارم 

من. خیلی عذاب کشیدم. من.   تو شهر غریب.       هیچی تو خونه نبود.   ولی مهمان رو.   راه مبنداختم 

نمیدونم چ صبری داشتم 

منم نیازدارم نیاز ب محبت نیاز تفریح 

من ک هیچ دوست پسری نداشتم. و حق من این زندگی  نبود 

ب این پی بردم آدم باید قبل ازدواج دوست پیدا کنه همو بشناسند.  والا من اسیر شدم اسیر. ب این روز های محرم ک نزدیکه از خدا میخام جواب همسرم بده 

من آزادی که خونه شوهرم دارم خونه بابام ندارم.... حکومت می کنم.... بچه هامم پیشم.... با اینکه شوهرم ا ...

شاغل هم هستی؟ اعتیادی ک ب دست بزن و اینا نرسه قابل تحمله چون بنده خدا بیمارن دیگه ب خودشون و اینده شون اسیب میزنن با بقیه ک کاری ندارن فقط نباید انتظار مسیولیت ازشون داشت وگرنه از باقی شوهرا بی ازارتر هستن