2777
2789
عنوان

موهام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 21 پست
قرص هیرویت میخورم زینکم میخورم امپول نوربیون میزنم

اگر وضع مالیت خوبه هیرتامین بخور و هیرفیلر انجام بده. از تونیک های ضدریزش استفاده کن ببین دکترت چی صلاح میدونه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
واااییی دختر یعنی اینهمه کار کردی و نشده؟پس من جات بودم مینشستم گریه میکردم🥲🥲🥲🥲

چرا نسبت ب قبلنا خیلی بهتر شده اما هنوز میریزه و کمه یادم میفته قبلا چ موهایی داشتم خیلی حسرت میخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم😍🥰🥰حتما میخرم هیرتامینو زیاد تعریفشو شنیدم

فقط حواست باشه از جای معتبر بخری و حتما هولوگرام داشته باشه چون تقلبیش زیاده. کلا هیچ مکملی رو بیشتر از سه دوره نباید مصرف کنی. مثلا میگی یکساله هیرویت و زینک میخورم اشتباه میکنی چون دیگه طولانی مدت تاثیری نمیزاره برات. هر مکملی که میگیری دو سه ماه استفاده کن بعد به همون اندازه استراحت بده و مصرفش نکن، باز دوباره مصرفش رو شروع کن

بعد مکمل کلا یه چیز کمک کننده هست نه درمان کننده یعنی تا وقتی مصرف کنی خوبه. برای درمان باید دارو یا روش های کلینیکال استفاده کنی

مطمئن شو فقط بخاطر کروناست و مشکلات هورمونی نداری

من خودم بخاطر تخمدان پلی کیستیک ریزش دارم و موهام کم پشت شده ولی خب بخاطر مسائل اقتصادی کاری جز دارو و روش های خانگی و مکمل های ساده نمیتونم انجام بدم

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
فقط حواست باشه از جای معتبر بخری و حتما هولوگرام داشته باشه چون تقلبیش زیاده. کلا هیچ مکملی رو بیشتر ...

مرسی فدات شم 

خوب شد گفتی من پس یکی دوماه نمیخورم باز بعد میخورم