2777
2789
عنوان

وقتی شوهرم نمیتونه تامینم کنه .....

| مشاهده متن کامل بحث + 192900 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم خیلی گرم نیست بر عکس خودم مثلا ماهی دو یا سه بار بیشتر رابطه نداریم. اوایل من به هر روشی که به ذهنم رسید گفتم. با محبت با قهر با مقابله به مثل با تهدید با عشق با اداواطوار اما گوشش بدهکار نبود. من بیخیال شدم دیگه هم نه میگم نه میخوام. انقدر خودش و زندگیمو دوست دارم که دیگه به این موضوع فکر نمیکنم.

شوهر وقتی در اثر فشارهای زندگی و بیماری و بی پولی افسرده میشه و نمیتونه از عهده زنش بربیاد حس جنسیش می‌خوابه و در این اوضاع هم اگر زن سرکوفت و غرغر و دعوا کنه شوهر حالش وخیم تر میشه و به دارو هم جواب نمیده،اما اگرباشوهرش همراهی کنه عشق بازی و محبت کنه کم کم حس جنسی بر میگرده ما اینو تجربه کردیم، (حس غرور مرد رو نباید ازبین برد و خوارش کرد حالش بدتر میشه)البته با دکتر هم مشورت بشه خیلی بهتره)

حالا مشکلی که برام پیش اومده اینکه وقتی نیاز دارم نمیتونه تامین کنهمن هم خیلی اذیت میشمنمیدونم واقعا ...

مشکلش رو پیدا کن و دنبال درمانش باش مطمین باش اون بیشتر از تو اذیت میشه مردا غرور دارند و دوست دارن تو س ک س کم نیارن،بعضیا سوادجنسی کافی ندارند مطالعه  خودتون رو زیاد کنید تو گوگل بزنی کتابها و مقالات جنسی میاره، و از پوزیشن مناسب بدن خود و زنش مطلع نیستن و هر دو اذیت میشن

سلام به احتمال زیاد همسرتون سردی قلب پیدا کردن،سردی جنسی و مشکلات نعوظ از سردی قلبه،دکترا چون سردی و گرمی نمی فهمنن هیچ درمانی ندارن ، تدریس های استاد نظری زاده رو تو ایتا گوش کن بحث ضعف قلب

درمان مشکل همسرتون سخت نیست،من خودم ضعف قلب داشتم صوت های رایگانشون گوش کردم درمان شدم

وقت و پولتون پیش روانشناس و س-ک-س تراپ و اینجور جاها هدر ندید 90درصد خانمها ضعف قلب دارن 

من به خاطر کم خونی شدید ضعف قلب گرفتم ولی آزمایش میدادم میگفتن کم خونی نداری ،بعد آشنایی با استاد نظری زاده فهمیدم آزماش دادن چرته باید از علائم بالینی بفهمی