بابام ۱۰ماه پیش فوت شده کلا ۴-۵ماه بعد فوتش یبار خوابشو دیدن هنوز انگار اون خپاب برام واقعیه اینقد دلتنگیم برطرف شد اینقد طبیعی بود باهم گفتیمو خندیدیم
الان دوباره بعد ۴-۵ماه خوابشو دیدم ولی فقط در حد چندثانیه دیدمش …ایندفعه لباسش متفاوت از قبلیه بود و اینکه مث زنده بودنش مرتب بود ولی چرا اینقد کم دیدمش؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شنیدم ارواح اونجا سرشون شلوغه و اینکه گاهی اجازه ندارن زیاد بیا به خواب بازماندگان منم کلا یک بار خو ...
خیلی بچمو دوست داشت هر روز باید میدیش…بعد فوتش من بچمو تو مراسم اصلا نبردم …یرروز که خونه مامانم خلوت بود بچم که اومد…هرکسی یه طرفی رفت و گریه میکرد…بچمم دیزوز میگف مامان من میخام برم پیش اقاجون توکه منو نمیبری…هنوز یادشه
خدا بهتون صبر بده و روحشون همیشه شاد باشه🌹.منم اولین بار که خواب پدرم بعد از مرگشو دیدم اصلا یه جوری بودم خیالم راحت بود حس میکردم یه چیزی رو که گم کردم رو پیدا کردم تو خواب یادمه چشمامو بستم گفتم آخیش پدرم نمرده و پیشمه.تا چند ماه حالم خوب بود