2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ی سوال چند سال منطقه محروم بودید زمینه؟! حقوقش؟!

8سال سابقه داره اصلا منطقه محروم نبوده همه نمیرن منطقه محروم فقط اونایی ک امتیازشون پایینه یا یه خطایی میکنن میفرستنشون یا خیلی دیگه بدشانس باشن

حقوقش کارمندیه دیگه زیاد نیست

8سال سابقه داره اصلا منطقه محروم نبوده همه نمیرن منطقه محروم فقط اونایی ک امتیازشون پایینه یا یه خطا ...

همسر من افتاده اهواز بنظرت حقوقش چقدره 

شما استرس نداری برا شوهرت؟! 

همسر من افتاده اهواز بنظرت حقوقش چقدره  شما استرس نداری برا شوهرت؟!

فکر کنم حدود12،13اینا بهش بدن

قبلا ک میگفتم هر جا بیوفته همراهش میرم الان مجبوریم هر کدوم یه شهری کار کنیم ولی اگه بیوفته اهواز وزیاد نتونه بیاد منم میرم گور بابای پول وهمه چی

وااای وایییی چطور طاقت میارید همسر من ی هفته مجردی رفته بود شمال داشتم دقق میکردم این اخریا هی میگفتم کی میای کی میای نبود انگار ی چیزیو گم کرده بودم

🙂 ک ب مرگ ساده تن دادیم💀🫀
فکر کنم حدود12،13اینا بهش بدن قبلا ک میگفتم هر جا بیوفته همراهش میرم الان مجبوریم هر کدوم یه شهری ک ...

عزیزممم خدا. کمکتون کنه فدات شم بخدا من انقد استرس کارشو دارم مهندسی تخریب مینه 

وااای وایییی چطور طاقت میارید همسر من ی هفته مجردی رفته بود شمال داشتم دقق میکردم این اخریا هی میگفت ...

اوایل عروسیمون 4ماه از هم دور بودیم فقط آخره هفته ها همدیگه رو می‌دیدیم هر شب کارم گریه بود ولی الان مجبورم راه دیگه ای نداریم