2777
2789
عنوان

نمونه قبول نشدمممم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 79 پست
اسی خدایی من پارتی داشتم رفتم ولی هیچ فرق خاصی نداره بدتر مغزت میخورن هیچ گوهی هم نمیشی 

لطفا انرژی منفی به کسی ندید😑

یعنی چی هیچ ...نمیشی؟

خیلیا به هر چیزی که خواستن رسیدن قطعا ماهم با تلاشمون میرسیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چی دارن این مدارس من خودم نمونه بودم خواهرم تیزهوشان داداشم عادی. هرسه تامون موفق شدیم چون واقعا ...

برا خودم فرق نداره مامان بابام میگن🥲

من یک INFP هستم     تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️  ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر می‌درخشن🌌               دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜
ای کاش میتونستتم با خانوادت حرف بزنم  همین فقط.

🥲🥲💔

دلم پره هعی

من یک INFP هستم     تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️  ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر می‌درخشن🌌               دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜
اسی خدایی من پارتی داشتم رفتم ولی هیچ فرق خاصی نداره بدتر مغزت میخورن هیچ گوهی هم نمیشی 

میدونم فوق ندارع

خونوادم ول کن نیستن 

هعییی کاش خانوادتون یاد بگیرن که وقت سر کوفت کردن نیست الان هیچکس اندازه خود شما ناراحت نیست که خانو ...

اره واقعا خیلی بده💔

ممنونم ♥️

کاشپدر مادرا یروز بشه که به بچه بگن برو دنبال علاقت و ما حمایتت میکنیم نه ک بگن درس درس درس فقط۲۰ بگ ...

اهههه این حسرت تا ابد به دلم میمونه

اره عزیزم ارمی ام میفهمم حالتو خودمم ی روزگاری تو این حال و روز بودم

ویییی🥺😍

موقعیت خیلی بدیه