2777
2789
عنوان

نمونه قبول نشدمممم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 79 پست
اعتراض بزن احتمالا میری لیست ذخیره چون بعضیا هم تیز قبول شدن هم نمونه اونا میرن تیز امیدوار باش

اره حتما اعتراض میزنم 

من یک INFP هستم     تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️  ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر می‌درخشن🌌               دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜

هعییی کاش خانوادتون یاد بگیرن که وقت سر کوفت کردن نیست الان هیچکس اندازه خود شما ناراحت نیست که خانوادتون هم بیان وسرکوفت کنن حالتون خیلی بدتر میشه😞

ولی امیدوارم شما به حرف هاشون گوش نکنید وبلاگتون مهم نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ اشکالی نداره عزیزدلم کاش والدین هم اینو درک میکردن ارزش بچه به نمره اش نیست به انسانیتشه

وای چه انسان با درکی

اره واقعا 💔💔

من یک INFP هستم     تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️  ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر می‌درخشن🌌               دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜
پارتی داشته باشی

من پارتی داشتم رفتم 😎

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

اسی خدایی من پارتی داشتم رفتم ولی هیچ فرق خاصی نداره بدتر مغزت میخورن هیچ گوهی هم نمیشی 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭
یا تو ذخیره ها میری برو بپرس ذخیره چندمی اگه ذخیره تک رقمی باشی احتمالا ثبت نامت کنن

اره ممنون🤍

هعییی کاش خانوادتون یاد بگیرن که وقت سر کوفت کردن نیست الان هیچکس اندازه خود شما ناراحت نیست که خانو ...

یه چیزی بم گفتی بعد پاک کردی میشع بگی جی بود کنجکاوم

اصلا مهم نیس منم قبول نشدم و سرنوشتم کلن عوض شد به خود طرف ربط داره که بخونه ن مدرسه

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔

فدا سرت دوست منم قبول نشد اول مامانش تازه گریه می کرد بعد تو ذخیره ها قبول شد امیدتو از دست نده من خودم هم راهنمایی هم دبیرستان نمونه قبول شدم ولی الان به این نتیجه رسیدم خود ادم مهم تره درسته مدرسع خیلی مهمه ولی تا خودت نخوای موفق نمی شی

اخی چ اسم باحالی هم داری عزیزم منم ی مدت خونمون اینجوری بود تا اینکه کلا قید درس خوندن و زدم و راحت ...

توم ارمیییی؟

خوشبحالت 

من اگه قید درس خوندنو بزنم باید قید خودمم باهاش بزنم  😭