2777
2789

دخترا قرار بود ب نام من بزنه الان میگ اگ بنامتو بزنم مامانم اینا ب من میگن چرا ب نام زنت زدی 

گف میخاد ب نام مادرش بزنه 

منم گفتم اگ ب نام من بزنی اونا حرف میزنن ولی اگ ب نام اونا بزنی من حق ندارم صحبت کنم؟

گوشیو روم قط کرد

الان چیکار کنم میخام ی جوری برش گردونم ماشینشو ب نام مادرش نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم ولی محکم سر حرفت وایسا بگو چرا باید مامانت بگه به اسم خانما نزن منو تو شریک زندگی همیم بقیه فقط تماشاچی ان بگو فردا من میخوام با ندارید بسازم فردا من میخوام کم بخورم کم بپوشم که صاحب ماشینت کنم که تو بزنی به اسم مامانت

اینجوریه دیگه نه من نه تو

بگو خدایی نکرده یه درصد احتمال بده مادرت طوریش بشه، میره تو پروسه انحصار وراثت میخای بره؟ 

یا بگو اگه فردا مشکلی برای ماشین پیش بیاد باید اون بنده خدا رو مدام بندازی تو راه چون سند به نامش هست 

چ فرقی میکنه مثلا؟

ب نام شما یا ب نام مادرش؟

حالا کلی خونه و ماشین و زمین و ب نام منه من میخوام با خودم اینارو توی قبر ببرم بادخودم؟؟؟ همش میشه برا وارثم😒

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

با زبون نرم بگو عزیزم ماشینو تو خریدی. قرار بود ب نام من بزنی. مادرتم چیزی گفت بگو ب نام خودمه( ینی به نام همسرتون) . اگه دیدی کارساز نیس تهدید کن بگو انقد بچه ننه ای همش ب حرف مادرت گوش میدی اصلن ب فکر من نیستییییی بعدم قهر کن برو خونه بابات طلاق بگیر و دوباره ازدواج کن 🚶🏻‍♀️ (برگرفته از تخیلات ذهن نویسنده) 

منو توی هر تاپیک هیجانی و پربازدید تگ کنید  
با پول کی خریدید؟ خواهر بردار داره؟ بگو بنام مادرت بزنی  فوت شه میره تو انحصار وراثت بهتون تعل ...

اون این چیزا حالیش نمیشه 

نمیدونم چشه 

با پول خودش خریده 

خونمون طبقه بالای خونه باباشه ی ماه دیگ عروسیه 

عزیز من الان شما هر کاری کنی اون بر نمیگیرده به نام شما بزنه فقط بهش زنگ بزن بگو اگه هنوز انقدر بچه هستی که جرات نداری برای زندگی خودت تصمیم بگیری و از حرف بقیه می‌ترسیدی، حق نداشتی بیای یه دختر رو بگیری و بدبخت کنی

در ضمن قدیما میگفتن مرد و حرفش‌ ولی ظاهراً مردای امروزی فقط جنسیتا مرد هستن و کلا جرات و جسارت ندارن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)