2777
2789
عنوان

به این فکر کن که

56 بازدید | 14 پست

به این فکر کن که 

گاهی با تموم خودخواهی ها لجبازی ها غرور و خود بزرگ بینیت با همه اینا اگه خدا حواسش بهت نبود و کمکت نمیکرد معلوم نبود چی میشد :))))

کاش خدا انروز واسم معجزه کنه خیلی نا امیدم دعا کنید واسم

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا شکرت

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

حتما کمکت میکنه نگران نباش

امروز زدم بیرون ب بهونه نتابخونه عشقم فهمید فقط ب عروس خالش گفت زنگ بزنه مجبورم کنه برگردم خونه خودش نیمد دنبالم درسته راه دوره ولی میتونست بیاد ینی دوسم نداره الانم رفته باغ تو جنع فامیلیشون دارم دق میکنم ینی حتی نگرانم نیست ببینه کجام کاش بمیرم راحت شم دیگه تحمل این یکیو ندارم

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
امروز زدم بیرون ب بهونه نتابخونه عشقم فهمید فقط ب عروس خالش گفت زنگ بزنه مجبورم کنه برگردم خونه خودش ...

🙁😕 یا خیلی مغروره ولی یواشکی دوست داره 

یا اینکه اشتباه انتخابش کردی در هر حال امیدوارم حالت بهتر شه

🙁😕 یا خیلی مغروره ولی یواشکی دوست داره  یا اینکه اشتباه انتخابش کردی در هر حال امیدوار ...

چیکار کنم جرا اینطوری شده ینی قلبم داره از جاش کنده میشه

نهاری ک مامانم داده بود ببرم کتابخونرو نخوردم انق ساده بودم فک کردم میاد دنبالم گذاشتم با اون بخورم دارم دیوونه میشم اللن رفتم حموم فقط گریه کردم چشمام درد میکنه این همه امروز راه رفتم هیچی نخوردم دارم میمیرم

ی راهکاری بدید بترسونمش

ب نظرتون بگم خالم واسه رفیقش پیام بده ک این چ رفیقیه داری جرا انقد بیخیاله نازنین از صب تا حالا نیست و این چیزا؟ شاید نگران بشه

چیکار کنم جرا اینطوری شده ینی قلبم داره از جاش کنده میشه نهاری ک مامانم داده بود ببرم کتابخونرو ...

نه اینکارو نکن مشخصه بین ۱۷ .۱۸ سال باشی هیچ وقت اینکارو نکن بهش کم محلی کنی جدی نگیرش اگه اومد سمتت دوست داره اگه نیومد یه جای کار میلنگه بعدشم به خالت اصلا چیزی نگو که بعدا پشیمون میشی 

نه اینکارو نکن مشخصه بین ۱۷ .۱۸ سال باشی هیچ وقت اینکارو نکن بهش کم محلی کنی جدی نگیرش اگه اومد سمتت ...

اخه گوشی نداره ک بتونیم حرف بزنیم

نه اینکارو نکن مشخصه بین ۱۷ .۱۸ سال باشی هیچ وقت اینکارو نکن بهش کم محلی کنی جدی نگیرش اگه اومد سمتت ...

اگ گوشی داشت ک انق مشکل بوجود نمیومد

😑

دارم میمیرم کاش امشب شب اخرم باشه😭😭

🤨😕 چند سالشه پسره ک گوشی نداره

گوشی ک داشته خراب شده😭😭 بیا تاپیکم دعا کن انشب شب اخرم باشه میگن تودکشی کنم اون دنیامم هنش عذاب میشه