2777
2789
عنوان

یه سوال دارم راجع به ابلاغیه

415 بازدید | 22 پست

برام ابلاغیه اومد به صورت حضوری تحویل دادن ولی تو سامانه ثنا خودم هیچ پیامی ندارم! 

چجوریه؟ نکنه سوری هس؟! 

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیی دارن اطلاع رسانی میکنن ک توی لینکا نزنین فیکه ،،مطمئنی از شماره دولتی فرستادن؟

پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️

احتمالا کسی ازتون شاکی شده ولی مشخصات کامل ازتون نداشت چون ثنا وقتی شماره موبایل و یا کد ملی محرز باشه میتونن بزنن 

کاربر آقا هستم متاهل و سن بالا اینجا هم دنبال یادگیری چیزی نیستم برای فان و سرگرمی میام البته اگر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم🌹اگر بهشت را در زمین نیافتی در آسمان هم نخواهی یافت 🌹
خیلیی دارن اطلاع رسانی میکنن ک توی لینکا نزنین فیکه ،،مطمئنی از شماره دولتی فرستادن؟

نه برای من به صورت حضوری تو برگه A4 اومده لینک نفرستادن

اون برای پیامک نه برای حضوری

کاربر آقا هستم متاهل و سن بالا اینجا هم دنبال یادگیری چیزی نیستم برای فان و سرگرمی میام البته اگر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم🌹اگر بهشت را در زمین نیافتی در آسمان هم نخواهی یافت 🌹

خب زودتر برو همون شعبه ای ک میدونی پرونده داری سوال بپرس. بعد هم میتونی شماره پرونده تو تو ابلاغیه نگاه کنی ببینی واقعا شماره پرونده خودته یا نه و مطابقتی داره با شماره پرونده ای ک در سامانه ابلاغ الکترونیک داری

احتمالا کسی ازتون شاکی شده ولی مشخصات کامل ازتون نداشت چون ثنا وقتی شماره موبایل و یا کد ملی محرز با ...

نه تمام مشخصاتمم درسته و موجوده اتفاقا

خب زودتر برو همون شعبه ای ک میدونی پرونده داری سوال بپرس. بعد هم میتونی شماره پرونده تو تو ابلاغیه ن ...

تو سامانه ثبت نام کردم عزیزم لازم نیست برم شعبه ش

هیچ پیامی ندارم 

البته تو برگه اون بالا نوشته نیمه الکترونیک

نه تمام مشخصاتمم درسته و موجوده اتفاقا

برای من هم شده حضوری بیاد آخه حالا مگه تو ابلاغیه کد ملی و یا شماره موبایلت زده 

سیستمشون بر حسب اسم و فامیل و آدرس ثنا بالا نمیاد بدلیل تشابه اسمی زیاد