2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو عزیزم ،ولی هیچکی رو جز استارتر جواب نمیدم🙏

چون حال ندارم.🥲

درضمن خیلی هم قوی نیست حسم.

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

بگو عزیزم ،ولی هیچکی رو جز استارتر جواب نمیدم🙏چون حال ندارم.🥲درضمن خیلی هم قوی نیست حسم.

مرسی گلم اومدی خدا خیرت بده 

اینکه امسال صد درصد قبول میشم دانشگاه! ؟  مهاجرتم اوکی میشه؟  اگه ارع چ سنی میرن!؟ بعد اینکه واقعا تو این رشته به اون چیزایی که فکر میکنم و میخوام تلاش کنم میرسم ! آینده ام خوبه واقعا ؟   یا پشیمون میشم ؟

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
مرسی گلم اومدی خدا خیرت بده اینکه امسال صد درصد قبول میشم دانشگاه! ؟ مهاجرتم اوکی میشه؟ اگه ارع چ ...

فدات🌷

دانشگاه قطعا قبول میشی ، مهاجرت فک نکنم، ولی از راه های دیگه دست خودته بری یا نه ، اما به نظرم موفقیتت تو موندن تو ایرانه . و یه ازدواج خوب داری.🌷🥲 و آرامش هم خواهی داشت.

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

مرسی گلم اومدی خدا خیرت بده اینکه امسال صد درصد قبول میشم دانشگاه! ؟ مهاجرتم اوکی میشه؟ اگه ارع چ ...

حسم همون اول گفت بلند پروازی ها🌷

ولی فقط به دنبال آرامش باش🙏

فدات🌷دانشگاه قطعا قبول میشی ، مهاجرت فک نکنم، ولی از راه های دیگه دست خودته بری یا نه ، اما به نظرم ...

مممنونم گلم 

ولی واقعا مهاجرت برام بر هر چیزی اولویت هستش حتی اگه بهترین ازدواج هم بخوام تو ایران بکنم  مهاجرت رو بهش ترجیح میدم😅😭🫠

خب اون ازدواج چطوری هستش ؟ میشه یکم از ویژگی هاش بگی ؟  یا اینکه مثلا شغلش چیه چند سالشه ؟

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
حسم همون اول گفت بلند پروازی ها🌷ولی فقط به دنبال آرامش باش🙏

من خیلی بلند پرواز هستم واقعا 

بنظرت تو ایران استاد دانشگاه میشم ؟ دکترا میگیرم؟  سوپروایزر و اینا میشم ؟ یعنی اینطوری پیشرفت میکنم ؟

مممنونم گلم ولی واقعا مهاجرت برام بر هر چیزی اولویت هستش حتی اگه بهترین ازدواج هم بخوام تو ایران بکن ...

هر جور خودت میدونی عزیزم🌷

ته ریش داره . شغلش شرکتیه. پژو داره ، شایدم ۲۰۷ . قد بلنده . یکمم انگار لاته ، یه کوچولووو😂

من خیلی بلند پرواز هستم واقعا بنظرت تو ایران استاد دانشگاه میشم ؟ دکترا میگیرم؟ سوپروایزر و اینا می ...

آره . قطعا میشی.

هر جور خودت میدونی عزیزم🌷ته ریش داره . شغلش شرکتیه. پژو داره ، شایدم ۲۰۷ . قد بلنده . یکمم انگار لا ...

وای اینطوری آدمی اصلا دورم ندارم  در آینده پیدا کنم مگه🫠😂😂 ولی خب بازم مهاجرت از این بهتره 

یعنی پشیمون نمیشم از این رشته ؟ خیلی ترس دارم از پشیمون شدن بخدا😭😭

نه نمیشی ، ولی خو نیاز به تلاش زیاد داره .گاهی خسته میشی مطمئنا 🥲🌷

نه نمیشی ، ولی خو نیاز به تلاش زیاد داره .گاهی خسته میشی مطمئنا 🥲🌷

بخدا مثل دیوونه ها بهم اومده همین الان دارم گریه میکنم 

من عاشق این رشته هستم و واقعا پشتکار بالایی دارم  مثلا درس زیست رو من کنکور نزدیک ۹۰  زدم ولی یه سری درسای مزحرف دیگه مانع شد بهتر بزنم   ولی خب میگم برم رشته ای که درساش مورد علاقم باشه مرتب باشه قطعا بهتر میخونم   بخدا من خیلیییی برای درسم تلاش کردم ولی همیشه مانع زیاد بوده