2777
2789

بهم دروغ گفت و یه چیزی گفت که قبلاً خلافشوگفت منم متوجه شدم و بهش گفتم اخه قبلاً انگار یه چیز دیگه گفتی البته یکم گیج بازی درآوردم که فک کنه قطعی نفهمیدم اما دستپاچه شد و تلفنو قطع کرد عذاب وجدان دارم بنظرتون باید به روش میوردم؟

نباید کاری می‌کردم که خجالت بکشه

خدا ازاین کارم راضیه بنظرتون؟😢

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  

اون دروغ به شما آسیبی میزد؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کردی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من که هزار بار متوجه دروغ بقیه شدم ولی اصلا به روشون نیاوردم  رسما فک میکنن با مَشنگ طرفن

وای منم یا کسی تیکه میندازه رو هوا میگیرم ولی جوری رفتار میکنم طرف فکرمیکنه نفهمم🤣