2777
2789
عنوان

بیاین راهنمایی

44 بازدید | 7 پست

ی جا کار میکنم 12ظهر تا 4 عصر

شبم 8 تا 12

ماهی 2ونیم، بدون بیمه

شهرستانم و جاهای دیگه بیشتر از این نمیدن

کلا 4 ساعت وسط روز برا خودمه ک تا برم خونه و یکم استراحت کنم 4 ساعت تموم شده، ن میتونم باشگا برم، ن تو این هوا هوس استخر زده ب سرم برم،حتی ی خرید ساده هم زورم میاد این تایم ک بیکارم برم

شبم تا برسم خونه و شام بخورم و خابم ببره شده ساعت 2،طبیعتا صب نمیتونم زود پاشم، تا 10ونیم خابم

با این شرایطی ک برا خودم درست کردم، ب نظرتون ارزش داره برم سرکار

خونه هم باشم کلافه میشم، آبجیم و با بچه هاش همش میاد یا فامیلا میان، اعصابشونو ندارم

شما باشین چیکار میکنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو سرگرم کنی خوبه اگه نیاز مالی نداری اونجا نرو با یه چیزای دیگه خودتو گرم کن

نیاز مالی ندارم 

کلا آدم کم خرجی هستم

مجردم هستم، خرجم با خانوادس

اما میترسم ازین ک ب کارفرما بگم نمیام و نتونم تو خونه دووم بیارم و پشیمون بشم

کم ک آره واقعا کمه فقط چون تو خونه نباشم اومدم الان میبینم ب هیچ تفریحی هم نمیرسم

خب ببین وقتی نیاز مالی نداری یه جای دیگه برو که سرگرم باشی و بتونی تفریح هم بکنی

(آدم‌ها هر جایی (جوری) که هستند را خوش ندارند»؛)