2821
2789
عنوان

برم بیمارستان ...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 54 پست
مامانمم همش طرف شو میگیره گفتم به بابام بخدا یبار دیگه راش بدن خونه برم پشت سرمم نگا نمیکنم 

عالمو آدمم طرفشو بگیرن مهم نیست شما یه بار بهش درس عبرت بدی کل خانوادت میفهمن حد و حدود تک تکشون چیه و باید جلوی پسر روانیشونو بگیرن 

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

آخی عزیزم کسی خونه نبود کمک کنه کتک نخوری،،،، 

چرا داداش کوچیکم و مامانم بودن ولی نره غوله کسی نمیتونه بهش بگه برو اونور ۲۰۳ قدشه ۱۳۰ کیلو وزنشه داشتم خفه میشدم فرار کردم رو بالکن زنگ زدم بابام برگشته 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عالمو آدمم طرفشو بگیرن مهم نیست شما یه بار بهش درس عبرت بدی کل خانوادت میفهمن حد و حدود تک تکشون چیه ...

هرکاریش کنی آدم نمیشه بخدا 

آخه مثال چیکارش کنم کل خونوادمم طرف اونن چرا چون من بدبخت دختر هستم باید سکوت کنم 

چرا چون همه مشکل دارن که با عشقم ازدواج کنم ،

هرکاریش کنی آدم نمیشه بخدا  آخه مثال چیکارش کنم کل خونوادمم طرف اونن چرا چون من بدبخت دختر هست ...

صحبت ما فایده ای نداره من هرچقدرم بگم شما همون حرفای تکراری خودتو میزنی 

موفق باشی 

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

نه نامزد دارم اونم بدبخت انقد ترسیده بلایی سرم بیاد 

نامزد یعنی همسر عقدی؟ 

به جای ترسیدن بهتره اول اقدام درمانی برای شما انجام بشه بعد اقدام قانونی برای کسی که این مشکل را به وجود اورده 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
صحبت ما فایده ای نداره من هرچقدرم بگم شما همون حرفای تکراری خودتو میزنی  موفق باشی

خب سوال پرسیدم عزیزم گفتم مثلا برم چیکار 

بیمارستان پلیس میارن اونجوری مواقع 

بپرسع ازم میتونم از اون طریق شکایت کنم؟

هرکاریش کنی آدم نمیشه بخدا  آخه مثال چیکارش کنم کل خونوادمم طرف اونن چرا چون من بدبخت دختر هست ...

برای چی با نامزدت مشکل دارند؟ حرف حسابشون چیه؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
نامزد هستم قراره شهریور عقد کنیم  بخدا من کاری نکردم 😔😔😔😔😔

رو نامزدت حساس نیست؟ بنظر متعصب هست برادرت و قلدر از اول اگه دست روت بلند می‌کرد بابات میزد تو گوشش الان جرات نداشت ناقصت کنه متاسفانه 

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 
نامزد یعنی همسر عقدی؟  به جای ترسیدن بهتره اول اقدام درمانی برای شما انجام بشه بعد اقدام قانون ...

بله نامزد کردم و شهریور عقدمه

شهر من نیس 

خواست بیاد پیشم سرکاره نمیتونه خودم میرم انشاءالله خدا کمکم کنه به روانی و از سر زمین بردارم 

برای چی با نامزدت مشکل دارند؟ حرف حسابشون چیه؟ 

نه میگن که شهر دیگه و مذهب دیگه و دین دیگه نمیدیمت آره همین‌جا بذارید منو بکشید 😔😔😔😔

چون دو سال عاشق هم بودیم مردونگی شو نشون بابام داد الان مخالفت میکنن

تا دوست بودیم میگفتن اگه مرده بیاد خواستگاری کلی پول جمع کرد و با خونواده اومد خواستگاری به خواست خودم نامزد کردیم حالا همه برخلافم نظر میدن 

داداشمم از اول می‌گفت نباید قبل من مزدوج شی آخه بگو روانی کی به تو زن میده 

رو نامزدت حساس نیست؟ بنظر متعصب هست برادرت و قلدر از اول اگه دست روت بلند می‌کرد بابات میزد تو گوشش ...

انقد گنده شده دو برابر هیکل بابام و داره نمیتونه کاریش کنه میگیره اونم میزنع می‌کشه 

نه فقط پست بالا هم گفتم می‌گفت قبل من ازدواج نکن انگار دست اونه

انقد گنده شده دو برابر هیکل بابام و داره نمیتونه کاریش کنه میگیره اونم میزنع می‌کشه  نه فقط پس ...

عجب،،،، کاش یکم از قد و وزنش و میداد به شعورش، یعنی چی باباتم میزنه چخبره مگه لاته یا مواد میزنه

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 
2825
2823
2791
2779
2792