2777
2789
عنوان

خیط شدم

444 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها من چند وقته میرم شنا بعد خیلی منزوی و بی اعتماد به نفسم برا همینم رفتم شنا روانشناسم گفت یه ورزش برو که اعتماد به نفست بالا بره بعد مربیم ۳سال از من کوچیک تره ولی خیلی خیطم میکنه جلو بچه ها امروزم داشت حرف میزد من یه لحظه حواسم پرت شد گفت حواست کجاست ؟من دیگه برات توضیح نمیدم خیلی خیط شدم جلو بقیه دلم میخواد دیگه نرم چیکار کنم؟

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

اینکه خیط شدن نداشت 

شما هم بلند و رسا میگفتی توضیح نده به فلان جام

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه خیط شدن نداشت  شما هم بلند و رسا میگفتی توضیح نده به فلان جام

نمیدونم چرا فقط گیر داده به من 

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲
وا نه اتفاقا برو‌و‌خودتو نشون بده اگه دیدی سختته حتما مربیتو عوض کن ولی شنا رو برو

میتونم مربیمو عوض کنم؟دوباره باید هزینه بدم؟

نمیدونم چرا فقط گیر داده به من 

منم دقیقا مثل امضاتم

شده یوقت صبح تا شب تو خونه بیکار بودم و حوصلم سر رفته ولی نتونستم برم بیرون هوام عوض شه.

خیلی خجالتی ام حتی آشنا میاد جلوم واسه سلام دادن استرس میگیرم و خجالت میکشم.

بیرون که اصلا نمیتونم تنهایی برم همش فکر میکنم دارن بهم نگاه میکنن و وقتی یکی واقعا نگام میکنه خودمو گممیکنم.

رانندگی نمیتونم بکنم با کسی نمیتونم ارتباط بگیرم کلا آدم منزوی ام

حتی اگه مجبوری هزینه بدی مربیتو عوض کن.تو داری میری اعتماد بنفستو بیاری بالا نکه بدتر یکی خوردت کنه و اعتماد به نفست که هیچی شخصیتتم بدتر خراب کنه.منم دوران کاراموزی دانشگاهم اینجوری بود یه مربی داشتیم نمیدونم من چه هیزم تری بهش فروخته بودم من درسام عالی بود بعد این منو جلواونایی که چند ترم چند ترم مشروط شده بودن خیط میکرد، خیلی بد باهام برمیخورد، فشنگ میگفت به نظرم لازمه شما این دوره کاراموزی رو مجدد بگذرونید،چقدر بچه های همگروهیم بهم یواشکی میخندیدن.اونو من نمیشد عوض کنم به هرحال دانشجو بودم واون اشغال مربی ،خیلی اذیتم کرد، ولی تو میتونی عوض کنی مربیتو اینجا دیگه دل بخواهیه ودست خودتت

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ