2777
2789
عنوان

نی نی سایت مضخرف ...

201 بازدید | 5 پست

واقعا آدم حالش از فضای نی نی سایت به هم میخوره چون فقط دنبال حاشیه و خاله زنک بازی و غیبت و چرت و پرتِ شوهر ، مادر شوهر ، خواهر شوهر و ... هستین. کسی که سوال واجب داره تاپیکش نه بازدید میخوره نه جوابش رو میدین شاید یکی دو نفر شاید هم هیچی .

واقعاً همین چیزاست که جهان سوم هم برامون کم انقدر که دنبال چیزای مزخرف هستید. آدم دلش میخواد لغو کاربری بزنه چون نی نی سایت پُر شده این چیزهای مزخرفه بچه سال هایی که درمورد دوست پسرشون ،کراش و ... مزخرفات سوال دارن👎👎👎👎

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@نی_نی_یار_3   گفته بودین همچین تاپیکایی ممنوعه.

دقیقا مثل امثال پلشتایی مثل تو

الان مثلا من لغو کاربری بشم چ سودی داشته برام اینجا میتونم باز بیام ولی امثال تو هستن اینجا ب گوه کشیده شده👎💩

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰