2777
2789
عنوان

خانوادم فهمیدن ر_ل دارم😭

490 بازدید | 17 پست

حدودا ۴ ماه پیش با مشاوری آشنا شدم  کم کم صحبت کردیم و تا جایی که به من پیشنهاد دوستی داد و من میدونستم که تو بعضی از قسمت های بدنش توده داره ولی خوش خیم هستن و درامد متوسط و خونه و ماشین هم دارع

فاصله شهر ما حدود ۱۲ ساعت یه ماه بعد دوستی اومد شهرم و حدودا سه چهار روز با هم بودیم  تا اینکه دو هفته بعد من رفتم شهر اون و به بهانه کار اداری تونستم ببینمش  همین هفته پیش  با مادرش اومد منو ببین و گفت قصدش خواستگاری   من و ایشون که تو ماشین بودیم اتفاقی خانوادم مارو دیدن  و دنبال ما افتادن  تو وسط شهر با سرعت زیاد رانندگی میکرد و بالخره تونستم گمشون کنیم  منو آورد دم خونه پیاده کرد و گفت هر چی گفتن انکار کن  دنیای کتک بهم زدن  دنیای فحش و حرف بهم گفتن این چه کاریه تو کردی سوار ماشین مرد غریبه شدی   منم گفتم دوسش دارم میخوام باهاش ازدواج کنم   گفتن غلط کردی تو هنوز ۲۱ سالت  درست تموم کن فکر شوهر نباش هزار تا میره میاد  برو کار پیدا کن   گفتم الا بلا من خیلی دوسش دارم نمیتونم دل بکنم  بچه ها دوس پسرم خیلی مهربون  خانوادم خیلی سختگیرن نمیزاشتن تا این سنم آرایش کنم من کارت بانکی نداشتم همش باید تو خونه می نشستم درس میخوندم  ولی الان شدیدا مخالف هستن میگن اگه هم با اون ازدواج کنی مهریه ۱ سکه  اسمت از شناسنامه درمیاریم  جهاز نمیدیم  مال اموال به اسم برادرت میکنیم   بچه ها من خیلی دوسش دارم از طرفی نمیخوام خانوادم مخالفت کنن😭چیکار کنم ؟؟

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرف خانواده ت گوش بده 

آخه خیلی دوسش دارم

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 
راست می گن هنوز زوده

اگه ازش جدا بشم کلا نمیتونم به زندگی برگردم😭

تو چند سالته اون چند سالشه

من ۲۱ اون ۲۷

دختر خوب با عقلت تصمیم بگیر 

دوست داشتن یکی از اپشناس ازدواجه هزار تا چیز دیگ باید باشه هیچوقت خانوادتو مقابل خودت قرار نده چون اونا تنها کسایی ان که تو روزای سختت پشتتن منطقی بشین فکر کن دلیلای خانوادتو بررسی کن اینکه میگی تا الان همش خونه بودم و اینا به استقلالت ربط داره سعی کن خودت یه مهارت یاد بگیری خودت درامد داشته باشی بعدشم فقط با احساس تصمیم نگیر سعی کن طرفتو بشناسی اگه ادم منطقی ای باشه و واقعا بخوادت الان که خانوادت فهمیدن میاد خواستگاریت 

اگه ازش جدا بشم کلا نمیتونم به زندگی برگردم😭

می تونی باید خودت بخوای.... بنظرم 4ماه کمه.... خوب نمیشه هم اون باشه.... هم تو درست رو بخونی.... شاید کم کم دلت و زد... وخودت نخواستی.... 

دختر خوب با عقلت تصمیم بگیر  دوست داشتن یکی از اپشناس ازدواجه هزار تا چیز دیگ باید باشه هیچوقت ...

امدن خواستگاری  آدرس اینا دادن بابام بره تحقیق کنه

می تونی باید خودت بخوای.... بنظرم 4ماه کمه.... خوب نمیشه هم اون باشه.... هم تو درست رو بخونی.... شای ...

خانوادم به خاطر درسم میگن