2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه🥺🥺

154 بازدید | 11 پست

من چله گرفته بودم برای جلوگیری از پریود شدن  حین چله قرص ضد بارداری میخوردم حدود 10 روز... الان پری شدم بعد از قطع قرص.... دل‌درد شدید گرفتم گلاب به روتون رفتم دستشویی یه تکه بزرگ سفید رنگ. لخته شده ازم خارج شد😢😢😢😢نمیدونم. چی بود میترسم... درضمن متاهل نیستم 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز ضخامت رحمت رفته بوده بالا الان دفع شده طبیعیه شایدم کیست بوده مورد اول چون خودم چندبار داشتم ...

خطرناک نبوده؟!!! 🥺🥺

اگه ضخامت بالا رفته باشه در اثر مصرف قرص الان ضخامت اومده پایین خطرناک نیست ولی اگه میتونی ی دکتر ب ...

خداروشکر عزیزم.. تا الان هیچوقت اینجوری نشده بودم اولین بار بود ترسیدم بعداز دفع اون تیکه دلدردم هم رفع شد

خداروشکر عزیزم.. تا الان هیچوقت اینجوری نشده بودم اولین بار بود ترسیدم بعداز دفع اون تیکه دلدردم هم ...

دقیقا

آخه من خودمم دقیقا همینطور شدم

ببین من دردم در حد زایمان بود یعنی ی باز سزارین شدم اونقد درد نکشیدم گه اوم موقع کشیدم

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.
دقیقا آخه من خودمم دقیقا همینطور شدم ببین من دردم در حد زایمان بود یعنی ی باز سزارین شدم اونقد درد ...

درد کن در حد ربع ساعت... از درد نمیتونستم. پاشم برم دستشویی... ناله میکردم دولت دولا بزور رفتم 😢😢😢