دقیقا منم برا همین فکر میکنم کلاهبرداری نیس. نه پولی گرفتن و به موقع هم واریز میکنن پس دلیلی برا نگرانی نیس
از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اره خوبه پس.من زدم گوگل شرکتش انگار تو قم بود و سال تاسیسش هم از سال ۸۵ بود
از نی نی سایت متوجه شدم که چندین سالم هست داره فعالیت میکنه اگر موردی داشت تا الان بر چیده شده بود. راستش برا من بهتر از وقت گذاشتن تو اینستاس هم سرگرمم هم یکم پول توش داره بهتر از علاف گشتن تو نته
از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!
اره دقیقا منم همین فکرو میکنم.خیالم راحت تر شد.ممنونم
موفق باشی عزیزم