2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امکان نداره نشه.من تازه تصویه کردم.طبق مراحلش پیش میری واس تصویه؟

ععزیزم میگی چه جوری باید تایید بشه من میزنم رو نظرات بعد اسممو میزنم بعد پروفایلمو میاره که چقدر کار کردم ایا این باید تایید بشه میشه درخواستمو قبول کنی

خواننده خاموش بودم پنج‌سال
ععزیزم میگی چه جوری باید تایید بشه من میزنم رو نظرات بعد اسممو میزنم بعد پروفایلمو میاره که چقدر کار ...

درخاست تصویه رو میزنی؟؟؟کادر قرمز رنگ؟

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
اینطور که من متوجه شدم تواین سایت باید برای محصولی که حتی نمیدونید چیه کامنت مثبت بزارین.خب اینوه می ...

دقیقا درسته. تو رو خدا گول این شرکتهای دزد و دروغگو رو نخورین . من یه کسب و کار صادراتی کوچیک دارم که کلی واسش هزینه کردم تا راه انداختمش . همین یک ساعت پیش یکی از کلاهبردارای آرادبرندینگ بهم زنگ زد و با زبون بازی سعی داشت منو اغفال کنه و به بهانه بازاریابی واسه محصولاتم کلی پول ازم بدزده ولی خدا رو شکر با یه سرچ اینترنتی و خوندن حرفهای مالباختگان آرادبرندینگ کلاهبردار خیلی زود فهمیدم اینها هم یه گلدکوئست و پدیده شاندیز و دکتر بیز و...دیگه هستن