2777
2789
اره و مهمم این بود که پولی که نگرفتن ازم

دقیقا منم برا همین فکر میکنم کلاهبرداری نیس. نه پولی گرفتن و به موقع هم واریز میکنن پس دلیلی برا نگرانی نیس

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم برا همین فکر میکنم کلاهبرداری نیس. نه پولی گرفتن و به موقع هم واریز میکنن پس دلیلی برا نگر ...

اره خوبه پس.من زدم گوگل شرکتش انگار تو قم بود و سال تاسیسش هم از سال ۸۵ بود

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
اره خوبه پس.من زدم گوگل شرکتش انگار تو قم بود و سال تاسیسش هم از سال ۸۵ بود

از نی نی سایت متوجه شدم که چندین سالم هست داره فعالیت میکنه اگر موردی داشت تا الان بر چیده شده بود. راستش برا من بهتر از وقت گذاشتن تو اینستاس هم سرگرمم هم یکم پول توش داره بهتر از علاف گشتن تو نته

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!
میشه عکس سایت رو بدین ببینم کجا کامنت میذارین

ببین مثلا این مقاله راجب مبل.من اینجا دربارش یه چیزایی مینویسم و ثبت میکنم

از نی نی سایت متوجه شدم که چندین سالم هست داره فعالیت میکنه اگر موردی داشت تا الان بر چیده شده بود. ...

اره دقیقا منم همین فکرو میکنم.خیالم راحت تر شد.ممنونم

اره دقیقا منم همین فکرو میکنم.خیالم راحت تر شد.ممنونم

موفق باشی عزیزم

استارتر من خودم ثبت نام کردم ولی هیچ جا شماره کارتی چیزی نخواستن. فقط اسم و فامیل و شماره همراه مال ...

باید خودشون ثبت نامت کنن.توی قسمت پنل کاربریت باید شماره کارت،شماره شبا ثبت بشه