2777
2789
عنوان

اگ مسلمونی یه دیقه بیا جون عزیزت🫂

409 بازدید | 35 پست

بچه ها من بخدا نه فیکم نه مرض دارم فقط آنلاین شاپ لباس زیرو لباس خواب دارم الانم میخام رشته استوری داستانی درست کنم محصول معرفی کنم دنبال زشت ترین و بدریخت ترین لباس زیر یالباس خوابی هستم ک یاخودتون دارید یاتوگوگل پیدامیکنید برام بفرستید ..ک مثلا بگم لباس زیرای قدیمیتونودوربریزید و ازفلان محصول مااستفاده کنید اگ میشه دودیقه برام وقت بزار قشنگ رفیقم😍

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم بگم مسلمونم و چون قسم دادی اومدم اگر با زبون خوش میگفتی کمک میکردم  الان عمرا

گ...ه خوردم🤣

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.
بیا مردونش تو گوگل بود 🤣

دمت گرم😂

دلیلش استفاده ی مکرر هست😂😂😂😂

باباعکس بدید ناموسا