یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خدا را در قمقمه آب یافتهام در عطر یک گل در خلوص برخی کتابها و حتی نزد بیدینان اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافتهام.
اگه سلبقه بسیج و احکام وقرائت و این چیزا رو هم داره خوبه
من خدا را در قمقمه آب یافتهام در عطر یک گل در خلوص برخی کتابها و حتی نزد بیدینان اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافتهام.
اتفاقا بسیج و اینا خیلی تاثیر داره دختر عمم شرایطش مثل دختر شما بود با اعتراض و بسیج رفت
مدیر مدرسه هم میتونه سفارشش رو پیش مدیر نمونه بکنه
بگه درسش خوبه و اینا
عزیزم با وای فای وصل شو یا به نت گوشی یکی دیگه وصل شو برات میاره
فقط شما حتما پیگیر باش و مدام باهاش تماس بگیر ( با مدیر نمومه )
خیلی پارتی بازی میشه حواستون باشه عزیزم