2777
2789
عنوان

اینا برای جهیزیه کافیه آیا

148 بازدید | 26 پست

آبمیوه گیری 

خوردکن 

همزن برقی

گوشکوب برقی

سولاردام 

سرخ کن 

اتومعمولی

جاروبرقی

پنکه

سرویس ۲۴ نفره آرکوپال برای مهمون 

سرویس لیوان ۲۴ نفره 

سرویس ۶ نفره دم دست با سرویس لیوان ۶ نفره دم دستی 

برای خودم و خودشم دوتا ماگ قشنگ میخرم آبمیوه ای خواستیم بخوریم یا چایی چیزی😄😁

سرویس قاشق چنگال ۲۴ نفره 

ی سرویس ۶ نفره هم دم دستی ( همین مقدارم چاقو میخرم )

ی سرویس پذیرایی

قابلمه یدونه ۱۵ پارچه گرانیت میخرم ی سرویسم ازون چندتاییا برای دم دست 

۱۰ تا متکا 

۱۰ تا پتو

۵تا تشک

همینا خوبه ؟؟؟ اساسای بزرگ مثل یخچال اینا پای داماده

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

ببین لوازم برقیاتو خوب فکر کن اگه واقعا همشون استفاده میشه بگیر

من خودم ابمیوه گیر چند کاره گرفتم اصلا استفاده نمیکنم و خیلی هم خوب نیست مثلا غذاسازش کوچیک خیلی

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالتون حداقل اسباب بزرگ نمیخوای بخری

چرخ خیاطی 

مبل 

فرش 

چرخ گوشت

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من میخواستم سرخ کن بخرم خیلیا گفتن نخر چون کارایی نداره به جاش هواپز گرفتم

همون هواپز منظورمه

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

خوبه . خوشبحالتون مال کجایید ؟؟؟ ما همه چیز خودمون میدیم

تورک 

چرخ خیاطی

بلد نیستم که