خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 عنوان ۸روز دیگههههه.... 285 بازدید | 24 پست باقی مونده تا اعلام نتایج کنکورررردعا کنید تو رو خدا واسه همون چیزی که خوندم بهش برسم تو بیماری و فقر و نداری خوندم حیفه اونی که میخوام نشه:-) کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم. 1401/05/02 | 11:25 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2002nadina عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 132 عزیزم من برات دعا کردم تو هم واسه من دعا کن که منم اون چیزیزکه میخوام قبول شم قلبتو دنبال کن! ولی عقلتم با خودت ببر..
آیپااک عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 382 واست ازته قلبمم دعا میکنم بشه همونیکه ازته دل خوشحالت میکنه ایشالا قبولیت🌷منم کنکوریم🤭 پروازتافراسوی حقیقت ...
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 واست ازته قلبمم دعا میکنم بشه همونیکه ازته دل خوشحالت میکنه ایشالا قبولیت🌷 منم کنکوریم🤭 دورت بگردم مرسی از لطفت منم خیلی دعات میکنم❤️❤️❤️ کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 منم هشت ماه خوندم ولی نتیجه اونی نمیشه که میخوام🤦🏻♀️ انشاالله هرچی که به صلاحته اتفاق بیفته عزیزم❤️ کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 بچه ها کیا انسانی شرکت کردن؟ من کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
آیپااک عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 382 دورت بگردم مرسی از لطفت منم خیلی دعات میکنم❤️❤️❤️ خدانکنه عزیزمم ایشالا قبولیی و خبرشو بهمون میدی❤❤ پروازتافراسوی حقیقت ...
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 عزیزم من برات دعا کردم تو هم واسه من دعا کن که منم اون چیزیزکه میخوام قبول شم فداتشم خیلی لطف کردی منم دعات میکنم❤️❤️❤️ کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
رزسفیدمن عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 2787 الهی امینننننننننننن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻تاپیک بزن قبول شدم و منو تگم کن ببینم😍 الهی دلتون برای هر چیز قشنگی که میتپه، خداوند همونو به دلتون بده✨
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 عهه😃😃😃 درصداتو تخمین زدی؟ آره تو یکی از تاپیکام هست عزیزم نوشتم با این درصدا چه رتبه ای میارم کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
آیپااک عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 382 آره تو یکی از تاپیکام هست عزیزم نوشتم با این درصدا چه رتبه ای میارم اهان برم پس نگا کنم🤭 پروازتافراسوی حقیقت ...