2777
2789
عنوان

حال جسمیم بده

152 بازدید | 25 پست

من کرونا گرفتم و لوزه های خیلی درگیر شده، آزیترو مایسین می خوردم انقدر خشکی گلو گرفتم مجبور شدم قطعش کنم، فقط مشکلم التهاب گلو هستش، چیکار کنم؟؟ شربت گل بنفشه دارم از دیشب میخورم، آب نمک قرقره کردم زودبه زود، عسل و آبلیمو و آبجوش خوردم، راهکار فوری نداره خوب شه گلوم؟

سرفه هم بیشتر تو طول شب میاد که گلوم خشکه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرصه یا شربت؟ واقعا خوبه، من دبگه صبرم تموم شده بخدا

قرصه آره خیلی خوبه من حساسیت فصلی دارم اگ ی شب نخورم لوزه هام میترکه گلوم خشک میشه در حدی ک طعم خون میگیره 

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

من از چهارشنبه گرفتم ، حالم افتضاح هست.

سرفه زیاد ، بدن درد ، نفس نفس میزنم ، سرگیجه ، اصلا رو پا بند نیستم...

تا حالا چند سری  سرم و آمپول زدم .

موقع خواب از سرفه میپرم . سرفه ی خشک دارم  بدون خلط .

کلا اکی نیستم

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …

منم مثل شمام؛ من دو روزه که گلوم درگیر شده و سرفه میکنم و خشکی گلو دارم.. انگار یه لایه چربی کل گلومو گرفته... خیلی بده؛ منم از صب دارم تو گوگل مبچرخم ببینم چی زودتر خوبم میکنه.. آویشن عسل نوشتن خیلی خوبه

قرصه آره خیلی خوبه من حساسیت فصلی دارم اگ ی شب نخورم لوزه هام میترکه گلوم خشک میشه در حدی ک طعم خون ...

انشالله که به منم اثر کنه، تو عمرم اینطوری بیمار نشده بودم

عناب و انجیر دم کن بذار چند ساعت بمونه  بخور 

عناب ها رو سوراخ کن یا تکه تکه کن

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

خیلی سخته بخدا، الان دیگه از خواب با حالت بدی بیدار شدم،  خسته شدم از گلو درد

ازیترومایسین، fexofenadine 60, meloxifar , شربت دکسترومتورفان، آمپول هم نمی‌دونم چی بود برای بدن درد زدم

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕