2777
2789
عنوان

حال جسمیم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 25 پست

آزیترومایسین میخورم

شربت دیفن هیدرامین

قرص موکولین یا برم هزینه که خلط آوره میخورم

پردنیزولون   میخورم ، چون دکتر غیر از کرونا ، تشخیص برونشیت هم داد

دوبار آمپول تریامسینولون زدم

سرم ویتامین سی ، هر روز میزنم

قرص جوشان سیستیین میخورم که باز کننده راه هوایی هست 

روتارین میخورم

آمپول تئوفیلین تو سرم  زدم.

کندر و آبلیمو عسل و آب نمک هم که  ثابت هست .

من راستی ، استفراغ و بیرون روی هم دارم 😢

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از چهارشنبه گرفتم ، حالم افتضاح هست. سرفه زیاد ، بدن درد ، نفس نفس میزنم ، سرگیجه ، اصلا رو پ ...

من فقط مشکلم گلو هستش، از دوشنبه درگیرم، تقریبا ۷ روز هستش، 

منم مثل شمام؛ من دو روزه که گلوم درگیر شده و سرفه میکنم و خشکی گلو دارم.. انگار یه لایه چربی کل گلوم ...

دقیقا منم همش دنبال یه چیزی هستم که گلومو خوب کنه، میفهمم چی میگی 

آزیترومایسین میخورم شربت دیفن هیدرامین قرص موکولین یا برم هزینه که خلط آوره میخورم پردنی ...

آزیترو که اصلا گلوی منو بدتر کرد، الان بهتر از زمانی هستم که میخوردمش، فقط گلوم بهتر بشه دیگه چیزی نمیخوام، دنبال شربت ضد التهاب گلو هستم

آزیترو که اصلا گلوی منو بدتر کرد، الان بهتر از زمانی هستم که میخوردمش، فقط گلوم بهتر بشه دیگه چیزی ن ...

سیمبیکورت هم استفاده میکنم خیلی عالیه

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
سیمبیکورت هم استفاده میکنم خیلی عالیه

شما دکتر رفتین؟؟ من الان تب و بدن درد ندارم، فقط یکم ابریزش، سرفه فقط تو طول شب که گلوم خشکه، الان خشکی گلوم حل بشه خوشحال میشم