2777
2789
عنوان

درد سینه+عکس

433 بازدید | 34 پست

سلام خانمها من چند روزه سینم درد میکنه به هوای اینکه میخوام پریود بشم زیاد محل ندادم بهش و دیدم ترشحات قهوای رنگ هم دارم گفتم حتما میخوام پریود بشم وقتی نشدم تست زدم و منفی بود امروز صبح با سینه درد بدی از خواب بیدار شدم و دیدم یه برامدگی قرمز روی سینمه و خیلیم درد میکنه مخصوصا سر سینه ام

اگر هستین تا عکس بدم

تُـــــو رو قاب میگیرم میزارَم روی طاقچه یِ زِندگیم اِسمتو میزارم تَمامِ وجــودَم🕊♥️🥂✨♡A♡

من هستم

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سینه ای که مشکل سرطان داشته باشه ،درد نداره

پس نگران این مشکل نباش

من خودم دوساله درگیرشم،اطلاعات زیادی دارم

ولی برای اطمینان خاطر حتما یک سونوگرافی سینه برو،من چند روز پیش انجام دادم

عزیزم سینه ای که مشکل سرطان داشته باشه ،درد نداره پس نگران این مشکل نباش من خودم دوساله درگیرشم،اط ...

مرسی عزیزم خدا کمکت کنه گلم ممنون

تُـــــو رو قاب میگیرم میزارَم روی طاقچه یِ زِندگیم اِسمتو میزارم تَمامِ وجــودَم🕊♥️🥂✨♡A♡
عکس رو دیدم،اصلا مشکل خاصی نیست ترشح از نوک پستان داری؟؟؟؟

نه اصلا فقط بچه شیر میدادم دیگ شیر خشک کن نخوردم 4 ماه بیشتر شیر ندادم

برو دکتر اگه میتونی

سرسری نگیرید مخصوصا این که میگی درد هم داره خطرناکه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
مرسی عزیزم،انشالله برای سیاهم زودی خوب بشه هرچند مشکل جدی نیس ولی اینو بدون خانوما باید در سال حداقل ...

فدات بشم مهربون اره حتما میرم

برو دکتر اگه میتونی سرسری نگیرید مخصوصا این که میگی درد هم داره خطرناکه

نه اصلا خودم خیلی ترسیدم😣