سلام خانمها من چند روزه سینم درد میکنه به هوای اینکه میخوام پریود بشم زیاد محل ندادم بهش و دیدم ترشحات قهوای رنگ هم دارم گفتم حتما میخوام پریود بشم وقتی نشدم تست زدم و منفی بود امروز صبح با سینه درد بدی از خواب بیدار شدم و دیدم یه برامدگی قرمز روی سینمه و خیلیم درد میکنه مخصوصا سر سینه ام
اگر هستین تا عکس بدم
تُـــــو رو قاب میگیرم میزارَم روی طاقچه یِ زِندگیم اِسمتو میزارم تَمامِ وجــودَم🕊♥️🥂✨♡A♡
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سرسری نگیرید مخصوصا این که میگی درد هم داره خطرناکه
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫