2777
2789
عنوان

مرگ با قرص لاغری

338 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ببخشید اگر با این تاپیک ناراحت میشین 

امشب شنیدم پسر همسایه مون که دوست برادرم بوده بعد از ۱ ماه بستری تو بیمارستان فوت کرده 

جوون و زیبا خدارحمتش کنه همین ۱ دونه پسر بود و عقد کرده 

قرص لاغری خورده بوده . ریه هاش آب اورده میگن ۲ بار اب ریه شو خالی کردن. لوز المعده ش سیاه شده بوده 

امروز دوبار احیاش کردن ولی دیگه رفته 

من خودمم نیاز دارم به لاغری ولی هیچوقت سعی میکنم از قرص استفاده نکنم 

این تاپیکم زدم که مطلع بشین اگر قصدتون لاغری با قرص هست این کارو نکنید و به پدرو مادرتون رحم کنید 

بمیرم برای خوانواده ش الان چه حالی دارن 😭😭😭

خدا رحمتش کنه 

این قرصا چه لاغری چه چاقی عوارض دارن 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کنه  این قرصا چه لاغری چه چاقی عوارض دارن

خواستم بگم منم تو اون تاپیک بودم از نظراتت خوشم اومد هم نظریم. بهشون اهمیت نده اکثرهم لا یعلمون:)

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
خدا رحمتش کنه  این قرصا چه لاغری چه چاقی عوارض دارن

من خودم یکبار ۱ قرصی رو خوردم اول که اصلا نخوابیدم . هیچی هم نتونستم بخورم که هیچ مهم نیست انرژی زیاد ولی تپش قلب شدید گرفته بودم . که بعدا گفتند تو بعضی از قرص ها شیشه میریزند که اینم علائمشه

خواستم بگم منم تو اون تاپیک بودم از نظراتت خوشم اومد هم نظریم. بهشون اهمیت نده اکثرهم لا یعلمون:)

مچکرم 🙏🏻

دقیقا

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
فکر میکنم متولد ۶۳ یا ۶۴ نمیدونم همین حدودها

الهی جوون هم بودن خدا به خانوادش صبر بده