2777
2789

شدهء؟من به دعا کردن اعتقاد ندارم 

یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خدا رو شكر

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
اره هر کس دعاش گرفته لطفا برا من دعا کنه جواب ام آر آی مغزم بدون مشکل باشه🤲❤لطفا

الهی که هیچ مشکلی نباشه خدا همیشه بهت سلامتی بدع

🎈🌸                                                   ..............................                                         
چند سال پیش خیلی دعا میکردم ولی  خدا جوابم نداد

حتما مصلحتت نبوده.

منم یه بار ۶ سال دعا کردم نشد الان که ۱۰ سال میگذره با تمام وجودم میگم خدابا ممنون که نشد.

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

با دعا کردن؟

ارع اونم تو ماه محرم رو عاشورا خیلی دلم گرفته بود با گریه از امام حسین خواستم شوهرم میگه منم همون روز عاشورا افتاد ب دلم ک بدون تو نمیشه 

🎈🌸                                                   ..............................                                         
حتما مصلحتت نبوده. منم یه بار ۶ سال دعا کردم نشد الان که ۱۰ سال میگذره با تمام وجودم میگم خدابا ممن ...

اها

ارع اونم تو ماه محرم رو عاشورا خیلی دلم گرفته بود با گریه از امام حسین خواستم شوهرم میگه منم همون رو ...

احی